Evenimentul Zilei > International > Mesajele TERIFIANTE scrise de El Chapo amantei sale. Acesta îi făcea declarații de iubire și o amenința deseori cu moartea.
Mesajele TERIFIANTE scrise de El Chapo amantei sale. Acesta îi făcea declarații de iubire și o amenința deseori cu moartea.

Mesajele TERIFIANTE scrise de El Chapo amantei sale. Acesta îi făcea declarații de iubire și o amenința deseori cu moartea.

Mesajele pe care Joaquin Guzman, poreclit El Chapo, cel mai mare traficat de droguri din lume, le trimitea amantei sunt de-a dreptul terifiante. Acesta îi făcea declarații de dragoste și o amenința în același timp cu moartea.

În funcție de toanele în care era, El Chapo își amenința iubita cu moartea sau îi spunea cât de mult o iubește. Acestuia îi era teama ca femeia să nu cada în capcana politiei si sa facă declarații împotriva sa..

În prezent, Joaquin Guzman, poreclit El Chapo, este deținut în SUA, unde are loc un proces în care procurorii americani vor să-l condamne la închisoare pe viață. 

În timpul procesului au apărut mai multe detalii surprinzătoare despre viata intima a celebrului traficant. Mesajele pe care le trimitea amantei sunt de-a dreptul terifiante. Femeia, în vârstă de 29 de ani, făcea parte din organizația de traficanți de droguri a lui El Chapo. 

„Ascultă la mine, mafia omoară doar oamenii care nu își plătesc datoriile si care toarnă la politie, dar dacă ești fata serioasa nu sunt probleme", i-a scris El Chapo amantei.  

Alte mesaje scrise de El Chapo:

„Minciunile crează mereu probleme. Sa nu ma minți niciodată, iubita mea. Tine minte asta, iti zic pentru ca te iubesc".

„Cine ma trădează moara de fiecare data. Indiferent dacă sunt femeie, bărbat, sau chiar oameni din familia mea".

La un moment dat, femeia i-a scris lui El Chapo că au un copil împreună. Acesta i-a transmis mai multe mesaje de genul "Va pup pe amândoi" si tot felul de emoji-uri.

Sursa foto: CNN.com