Evenimentul Zilei > Social > Mesaj SFÂȘIETOR! Ce scrie sora militarului care a murit ELECTROCUTAT la Alba Iulia
Mesaj SFÂȘIETOR! Ce scrie sora militarului care a murit ELECTROCUTAT la Alba Iulia

Mesaj SFÂȘIETOR! Ce scrie sora militarului care a murit ELECTROCUTAT la Alba Iulia

Durere fără margini în familia militarului care a murit electrocutat în gara din Alba Iulia, în urma pregătirilor pentru parada de 1 decembrie.
Sora lui Alexandru, Klara, a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook prin care își exprimă suferința profundă pentru pierderea fratelui său. 
 
„Dragă Sanyika! Tu erai cel mare care avea mereu grijă de „fetiţă“, iar acum am rămas eu cea mare… dar vei veghea asupra mea şi asupra tuturor de sus, aşa-i? Ştii, şi eu te iubesc. Felul în care mi te adresai, cum mă luai în braţe, cum ne jucam acasă la mama, copii fiind, cum te uitai la mine… Amintirea ta va fi veşnic vie. Doar tu puteai să mă iubeşti atât de sincer. Îmi lipseşti, frate drag”, a scris Klara.
 
Alexandru Orosz a murit în gara Alba Iulia, după ce a atins linia de înaltă tensiune, care ar fi trebuit să fie fără curent în acel moment. Se pare că militarul era urcat pe un tanc în momentul în care s-a produs tragedia.
 
Militarul făcea parte dintr-un convoi care venea de la Turda. Misiunea contingentului era de a descărca tancurile pentru parada de 1 Decembrie.