Oamenii sunt oripilați că la două zile de la producerea accidentului comis de milionarul clujean Daniel Dumitraș, acesta și-a redobândit dreptul de a conduce în baza unei ordonanțe judiciare.

Victima (foto) era un bărbat care locuia în Florești, localitate limitrofă Clujului, și avea două facultăți. Era căsătorit și avea un copil de un opt luni.

„El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit, călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada. Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea. Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în beznă, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii. Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (Daniel Dumitraș, un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou. Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasa lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și șmecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic. Atât voiam să vă zic”,