Evenimentul Zilei > Politica > Mesaj pentru 2020: Tăriceanu propune eliminarea incompetenței din funcții publice
Mesaj pentru 2020: Tăriceanu propune eliminarea incompetenței din funcții publice

Mesaj pentru 2020: Tăriceanu propune eliminarea incompetenței din funcții publice

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu propune ronânilor ca 2020 să fie anul „fără incompetenți în funcții publice!”, după ce 2019 a fost anul „fără penali în funcții publice”.

În mesajul de Anul nou pe care l-a transmis pe Facebook, Tăriceanu a apreciat 2019 ca fiind un an deosebit de important, în care democrația a fost greu încercată, dar a funcțiinat, dovadă fiind soluțiile de rezolvare a crizei politice, în cea de-a doua parte:

„Un an în care ne-am adus aminte, mai mulți decât în alții, de cei cărora le datorăm traiul în democrație: eroii de la Timișoara, București, Cluj, Sibiu, Brașov și alte câteva orașe. Un an în care economia a crescut mai mult decât în alte state europene ceea ce ne dă speranța că mergând în acest ritm vom recupera decalajul moștenit în 1989”.

Liderul ALDE ne îndeamnă să transformăm 2020 într-un an și mai bun decât cel care se încheie pentru că depinde de noi să refacem legăturile profunde care ne țin uniți și să ne transformăm viața în bine:

„Puteți conta pe mine, puteți conta pe colegii mei din ALDE, că vom face tot ce ne stă în putință să aducem în fața dumneavoastră oameni cu experiență și competență care să vă poată reprezenta la nivel local sau național. Mandatul lor trebuie să fie foarte clar: să participe la generarea de bunăstare pentru toți românii! Să se asigure că această bunăstare ajunge, în mod corect, la toți românii. Să dea legi drepte care să poată fi înțelese de toți! (…)La mulți ani, România! La mulți ani, români!”