Pe numele său real Ion Titişor, interlopul a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, iar înmormântarea a fost una cu dar, în sensul că fiecare dedicație în memoria lui Fane Spoitoru, era însoțită şi de o sumă de bani. Aproximativ 2.000 de persoane au participat la ceremonie, iar zeci de bodyguarzi nu au scăpat din ochi coşciugul. Toţi interlopii din întreaga ţară au trimis mesaje de condoleanţe, iar soţia, Elena a dat comandă pentru cea mai mare coroană de flori în formă de inimă pe care a scris: „Celui mai bun şi iubit soţ“.

Interlopul a vrut să fie înmormântat în cripta unde se află și mama lui, iar locul de veci se află chiar lângă cavoul lui Sergiu NicolaescuFane Spoitoru a fost unul dintre cei mai de temut interlopi din Bucureşti. El a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, după un scandal-monstru, în urma căruia a fost împușcat de șase ori un polițist.

De curând, familia a mers la Cimitirul Bellu şi i-a refăcut mormântul, totul este placat din marmură neagră. Potrivit muncitorilor, lucrarea se ridică la câteva mii de euro:„Familia a venit cu echipa ei de muncitori, nu a apelat la serviciile noastre. Au pus plăci din marmură neagră şi au scris un mesaj. Totul a costat până în 5.000 de euro“.

Sub poza de pe mormântul lui Fane Spoitoru stau scrise aceste rânduri:

„N-am vrut să plec de lângă voi, să trec în nefiinţă,

Eu m-aş întoarce înapoi, dar nu e cu putinţă,

Tot ce-am sperat rămas-a vis, şi azi, sunt doar un chip de sfânt,

Aşa m-a vrut, pesemne, Dumnezeu…

Cel ce-am fost cândva, dar nu mai sunt…“.

sursa foto: libertatea/evz