Evenimentul Zilei > Sport > Mesaj dur al unui fost fotbalist: ”Poporul ăsta nu-și iartă trădătorii”
Mesaj dur al unui fost fotbalist: ”Poporul ăsta nu-și iartă trădătorii”

Mesaj dur al unui fost fotbalist: ”Poporul ăsta nu-și iartă trădătorii”

Adoptarea proiectului de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc face în continuare valuri. Nici sportivii nu rămân indiferenți la subiectul atât de fierbinte.

Ciprian Marica nu s-a putut abține și și-a vărsat indignarea pe o rețea socială. Fostul atacant al naționalei de fotbal, în prezent președinte la Farul Constanța, a lansat un mesaj dur.

”Am fost educat de mic să lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toată ființa mea în viața asta a fost să joc pentru tricolor și să mi se cânte imnul. Asta mi-am dorit din copilărie. Și la fiecare meci al naționalei eu am avut alături bunicii, părinții, pe toți cei care m-au crescut cu mândrie, cu dragoste de neam, de patrie, care m-au făcut mândru că sunt român.

Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacție celor care încercau să ne facă să plecăm capul că să obțină foloase închipuite din pierderea identității naționale. Poate unii nu au înțeles ce înseamnă tricolorul. Roșul asta de pe drapel e sângele strămoșilor noștri. Și al fraților noștri sacrificați pe diverse câmpuri de luptă, poate chiar în timp ce scriu aici.

Al medicilor care își dau azi viața că să salveze viețile românilor noștri, fără să-i intereseze jocurile politice! În decursul anilor, au mai existat trădători de țară. Trădătorii ăștia ai istoriei au fost însemnați cu sângele eroilor noștri. Au fost blestemați. Nu profitați de somnul ”patrioților”. Poporul ăsta nu-și iartă trădătorii. Și atunci, cum vă permiteți să vă mânjiți cu jertfă a generații de români și să credeți că nu veți plăti trădarea?!”, a scris pe Facebook Marica.