Evenimentul Zilei > Actualitate > Men’s Health a publicat lista celor 15 parfumuri bărbătești de avut în vedere la sfârșit de 2020
Men’s Health a publicat lista celor 15 parfumuri bărbătești de avut în vedere la sfârșit de 2020

Men’s Health a publicat lista celor 15 parfumuri bărbătești de avut în vedere la sfârșit de 2020

Căutarea parfumului de bărbați perfect în această perioadă poate deveni o reală bătaie de cap. Din fericire, avem câteva recomandări despre care puteți fi siguri că vor lăsa o impresie cu adevărat pozitivă. 

Revista Men’s Health a publicat o listă de 15 parfumuri bărbătești ideale pentru final de an. Fie că bărbatul din viața dumneavoastră schimbă parfumurile des, fie că este loial unei singure arome, aceste exemple vă pot ajuta să îl alegeți pe cel mai potrivit.

 

Polo Ralph Lauren Red Eau de Parfum

Gândiți-vă la acesta ca la versiunea de iarnă a clasicului Polo Blue. Adăugarea de note lemnoase și condimente, cum ar fi ghimbirul și salvia, conferă acestei arome o senzație confortabilă și caldă de parcă sunteți așezați lângă foc. Este upgrade-ul sezonier perfect la una dintre apele de colonie preferate din toate timpurile pentru bărbați.

 

Night Veils Sellier Extrait de Parfum

Această nouă serie de „voaluri de noapte” de la Byredo este mai întunecată, mai plină de mister și se bazează pe concentrații mai mari de ingrediente. De exemplu: Sellier oferă o senzație intensă de piele și tutun, ceea ce îi conferă o atmosferă afumată, masculină, dar devine “împământată” cu arome de cu mușchi de stejar și mesteacăn, pe măsură ce se usucă.

 

Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Parfum

La fel ca și celelalte colonii BOSS Bottled, aceasta are încă o notă clară și proaspătă imediat după aplicare (bergamota și mărul verde), dar această versiune este injectată cu condimente – cardamom și scorțișoară – precum și împământată cu mosc. Este un parfum barbati sofisticat care este potrivit pentru orice zi.

 

Scotch Porter Badlands

Notele verzi din acest parfum inspirat de aer liber, inclusiv ienupăr, vetiver, balsam gurjum, precum și citrice și flori, creează un parfum proaspăt, strălucitor, care îți aduce aminte de drumeții. Cu toate acestea, nu sunt doar arome de copaci și flori – lichenul de prun și moscul îl ajută să adauge o calitate pământească.

 

Armani Code Absolu Pour Homme

O aromă distinctivă a acestui parfum îi conferă o atmosferă misterioasă, deconectată, dar ceea ce se remarcă cu adevărat este vanilia, boabele tonka și romul care lucrează împreună pentru a conferi acestuia o calitate moale, ca pielea de căprioară. Această apă de colonie este masculină într-un mod neașteptat și este practic garantată pentru a atrage atenția femeilor sau a oricui vă place.

 

Jo Malone Wood Sage and Sea Salt Cologne

Această apă colonie proaspătă se apropie extrem de mult de îmbutelierea efectivă a aerului oceanic. Există o caracteristică sărată care conferă o calitate marină distinctă, fără a fi stufoasă (sau fals mirositoare), iar nota verde de salvie adaugă un element proaspăt care vă transportă instantaneu în aerul liber.

 

Versace Eros Eau de Parfum

Călătoria în Italia este puțin mai ușoară cu o apă de colonie ca aceasta, care are o notă de vârf strălucitoare și proaspătă de lămâie italiană, bergamotă și mentă. Este ca și cum ai merge prin țara italiană în drum spre plajă și apoi ai termina ziua cu un foc sub stele. Patchouli, lemn de cedru și lemn de santal conferă o calitate sexy, lemnoasă, bazei.

 

Parfums de Marly Layton Exclusif Eau de Parfum

Notele de top din aceasta neașteptată și exotică apă de colonie se citesc ca o delicioasă salată de fructe: bergamota, mandarină, măr. Dar nu lăsați asta să vă facă să credeți că acest parfum este doar dulce. Patchouli, chihlimbar și lemn de guaiac din nota de bază conferă acesteia o calitate masculină într-un mod neașteptat, dar foarte sexy.

 

All Saints Incense City Eau de Parfum

O apă de colonie puternică înseamnă un lucru: mister. Inspirat de Los Angeles, acest parfum folosește tămâie exotică pentru a crea o atmosferă mistică, de parcă tocmai ai primit înapoi o viziune. Chiparosul și lemnul de cedru și notele de mijloc adaugă doar vibrației exotice.

 

Coach Blue Eau de Toilette

Senzația zgomotoasă și trosnitoare pe care o primești de la această apă de colonie? Aceasta este nota de ozon, care este concepută pentru a imita senzația (și mirosul) aerului chiar înainte de o furtună cu fulgere. Gândiți-vă la un miros proaspăt și curat. Combinat cu tei, lemn de cedru și chihlimbar, ozonul temperează prospețimea într-un parfum masculin foarte modern.

 

Dior Homme Eau de Toilette

Cedrul și vetiverul sunt note clasice în apa de colonie pentru bărbați și au o calitate lemnoasă, pământească, care este inerent masculină. Este unul din acele parfumuri barbatesti  proaspăt, reimaginat, care se sprijină puternic pe acele note clasice, dar injectează o notă de inimă de paciuli pentru a-i oferi o calitate fumurie și sexy.

 

Kenneth Cole Mankind Unlimited

Inspirat de călătoriile internaționale, această apă de colonie este proaspătă, cu “P” mare. Se remarcă, de asemenea, cardamomul picant, piper negru și chihlimbar cald, consistent și lemn de santal, care oferă o exoticitate care taie notele de top proaspete.

 

Chris Collins Oud Galore

În lumea parfumului pentru bărbați, nu există nimic mai sexy decât oud – un ingredient profund, cald, rășinos, cu un miros bogat. Această apă de colonie luxoasă este bogată în oud, dar adaugă și cuișoare, scorțișoară și tămâie. Când toate lucrează împreună în acest parfum, vei mirosi ca cel mai misterios (și cel mai bogat) om din cameră.

 

Jack Black Reserve Cardamom and Silver Body Spray

Notele calde de cardamom și lemn de cedru ancorează bergamota mai ușoară și lavanda, care conferă acestui spray o atmosferă proaspătă la început, dar se îmbracă într-o atmosferă elevată, masculină.

 

L’Homme À la Rose Eau de Parfum

Dacă credeți că un bărbat nu ar putea purta niciodată un parfum de trandafir, nu ați întâlnit până acum L’Homme À la Rose Eau de Parfum. Nu există nimic feminin în cele două tipuri de note de trandafir găsite în acest parfum, mai ales atunci când sunt amestecate cu note de chihlimbar și salvie. Rezultatul este categoric masculin și cu miros natural, dar foarte neașteptat; tot ce un bărbat își dorește într-un parfum high-end.