Menajerele starurilor au viaţă "de câine"

Menajerele starurilor au viaţă "de câine"

Viaţa persoanelor care lucrează pentru vedete precum Nick Nolte, Faye Dunaway, Jennifer Lopez şi Naomi Campell este de multe ori un calvar.

Menajera lui Nick Nolte trebuie să-i ducă acestuia corbul la veterinar, cea a lui Faye Dunaway trebuie să caute noaptea pisica actriţei prin casă, iar cea a lui Naomi Campbell nu scapă nebătută. Faptul că starurile sunt capricioase atunci când vine vorba despre confortul personal nu mai este un secret. Uneori, pretenţiile pe care le au vedetele atât acasă, cât şi "pe drum" depăşesc imaginaţia. A lucra pentru ele poate fi un infern.

Actorul Nick Nolte pare bunătatea întruchipată şi este un mare iubitor al animalelor. Mai puţin al oamenilor, deoarece în realitate este un dictator înnăscut. Una dintre menajerele sale, Sheri Wilson, era obligată să se ocupe de ciudata "menajerie" a actorului. Trebuia să ducă corbul în mod regulat la veterinar şi să facă o curăţenie exemplară după iguană. Asta până ce Sheri şi-a luat lumea în cap, exclamând: "Totul are o limită!".

Actriţa Faye Dunaway nu ezită să îşi trezească menajera noaptea, pentru a-i cere să-i caute pisica. În plus, o obligă să-i vorbească patrupedului, lucru de care menajera Stephanie Spoliopulos nu a fost prea încântată. Un alt moft greu de suportat: să asiste la crizele de isterie ale stăpânei ori de câte ori se ceartă cu prietenii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Greu se lucrează şi pentru Tori Spelling (fiica lui Aaron Spelling) din "Beverly Hills". Deşi menajera i-a fost guvernantă în copilărie, Tori îi face zile fripte, fiind o răsfăţată de calibru.

Personalul lui J.Lo, cu nervii la pământ

Jennifer Lopez are pretenţia ca, de câte ori are concert, rulotele şi spaţiile din spatele scenei să fie împodobite cu pânze albe, trandafiri albi şi lumânari. Capriciul reprezintă un motiv de enervare pentru cei din staff-ul ei, dar nimic nu se compară cu nervii menajerei. Care trebuie de fiecare dată să îi amestece divei cafeaua doar în sensul acelor de ceasornic, un obicei bizar la care se pare că J.Lo ţine foarte mult.

Mariah Carey este extrem de pretenţioasă, atunci când se cazează la vreun hotel. Ea insistă ca în baia pe care o foloseşte să fie instalat un vas de toaletă nou şi robinete aurite. Nu foloseşte decât lenjeria de pat personală şi are nevoie de suficientă apă minerală de o anumită marcă pentru a putea face baie în fiecare zi şi ea, şi căţelul ei. În timpul turneelor, cabina vedetei trebuie obligatoriu să fie dotată cu purificatoare de aer, căţeluş, pisicuţe, şampanie, şi chiar o persoană care să îi arunce la coş guma de mestecat.

Victoria Principal (Pamela din "Dallas") a intentat acum ceva timp proces menajerei, pretinzând că a fost agresată. Dar nici menajera nu s-a lăsat mai prejos, şi a dat-o şi ea în judecată pe Victoria. Conform declaraţiilor lui Maribel, actriţa a ameninţat- o cu un pistol, enervată că plimbarea căţelului ei shihtzu a durat prea mult. Maribel s-a dezvinovăţit, spunând că a aşteptat ca animăluţul, uşor constipat, să îşi facă nevoile. La rândul ei, actriţa a mărturisit că menajera i-a agresat căţelul şi i-a cerut ameninţător salariul, forţând-o astfel să scoată arma.

Top-modelul Naomi Campbell şi-a făcut un obicei din a-şi trata cu scatoalce menajerele. Supermodelul cu temperament vulcanic este renumit pentru procesele intentate de foştii săi angajaţi. În anul 2000, Naomi a pledat vinovată la acuzaţiile secretarei sale, Georgina Galanis. Ea s-a plâns că vedeta a lovit-o cu telefonul şi a ameninţat-o că o aruncă dintr-o maşină în mers. De atunci, alţi trei angajaţi s-au declarat agresaţi de model, unul dintre ei fiind lovit cu un celular plin de pietre preţioase.

Dragă Mary…

Nu demult a fost scoasă la licitaţie o scrisoare a scriitorului J.D. Salinger (autorul romanului "De veghe în lanul de secară"), către servitoarea lui. Nota este datată 12 martie 1989 şi are următorul text: "Dragă Mary/ Te rog, asigură-te că toate treburile sunt făcute înainte să pleci în vacanţă, pentru că nu vreau să fiu deranjat cu lucruri neimportante. Mulţumesc. J.D. Salinger".

Scriitorul, care a trăit în satul Cornish, în New Hampshire (SUA), până la moartea sa, în 2010, la vârsta de 91 de ani, a fost atât de discret în legătură cu viaţa sa privată, încât a intentat un proces pentru a bloca publicarea unei biografii bazată, în parte, pe scrisorile lui personale. Personalul administrativ l-a regretat: "Măcar s-a comportat civilizat…".

SUSPICIOS

Cel mai ciudat stăpân: Sylvester Stallone

În 1999, cinci angajaţi de-ai actorului din seriile de succes "Rocky" şi "Rambo", bucătari şi menajere, şi-au unit forţele şi l-au dat pe acesta în judecată pentru 1,5 milioane de dolari. Angajaţii susţineau că nevasta lui "Rambo" de la acea vreme, Jennifer Flavin, i-a avertizat că ar putea fi concediaţi pe loc dacă se uită direct în ochii lui Stallone şi că trebuie să se retragă rapid, mergând cu spatele, atunci când marele star intră în cameră.

De asemenea, servitorii susţineau că nu aveau voie să mănânce sau să bea ceva din casa şefului lor, iar cameristele aveau sarcina de a controla valizele oaspeţilor, ca să vadă dacă aceştia n-au furat cumva prosoape sau argintărie.

IUBIT

George Clooney, întotdeauna un domn cu angajaţii săi

Actorul nu este iubit degeaba de femei. George Clooney este tot atât de încântător şi pe platourile de filmare, şi în viaţa particulară. Conform mărturiilor din "interior", starul nu şi-a jignit niciodată angajaţii şi deseori şi-a arătat recunoştinţa faţă de ei. În afara faptului că la un moment dat şi-a trimis asistenta să se odihnească în Tahiti, Clooney oferă personalului administrativ cadouri şi prime.

Când vine frizerul la domiciliu, acesta este tratat elegant. Părerea celor care fac curat prin casă este unanimă: "Un tip excelent, un gentleman adevărat".