Evenimentul Zilei > Social > Memoria EVZ. Șeful postului de la Jilava făcea sex în podul secției de poliție
Memoria EVZ. Șeful postului de la Jilava făcea sex în podul secției de poliție

Memoria EVZ. Șeful postului de la Jilava făcea sex în podul secției de poliție

Un subcomisar de poliție, dat afară din Secția 19 a Capitalei pentru că o transformase în bordel, a picat într-un nou scandal sexual, de data aceasta la Jilava-Ilfov.

Mihai Popa, șeful postului de poliție Jilava, a fost surprins în biroul său, la ora trei și jumătate dimineața, cu o tânără. Întors de la băutură, subcomisarul Mihai Popa s-a închis cu o femeie în postul comunal de poliție. La ora două noaptea, o localnică, ce dorea să semnaleze un caz, a fost gonită de polițist, însă la scurt timp în zonă au apărut reporterii unei televiziuni. Se pare că ziariștii l-au speriat atât de tare pe omul legii, încât acesta s-a cocoțat în podul clădirii, cu parteneră cu tot.

După ce s-a dat jos din pod, polițistului i s-a cerut să sufle în fiolă, dar acesta a refuzat pe motiv că este în timpul liber. Atât subcomisarul, cât și tânăra au fost audiați timp de mai multe ore. Ambii au negat că ar fi întreținut relații sexuale.

INFO

Mihai Popa a fost unul dintre polițiștii cercetați în dosarul fraților Cămătaru

CV

Alina Grigore, reporter la Evenimentul zilei, acreditată pe Ministerul de Interne și MApN. În prezent este reporter la TVR.