Memoria EVZ. Giovani Becali a agresat un diplomat al Ambasadei SUA

Memoria EVZ. Giovani Becali a agresat un diplomat al Ambasadei SUA

Potrivit unor surse din cadrul Ambasadei SUA, procuratorul Giovani Becali ar fi agresat verbal soția unui diplomat american.

Incidentul s-a petrecut pe Bulevardul Barbu Văcărescu, în timp ce femeia, la rândul său subofițer cu statut de diplomat la Ambasada SUA, se grăbea să ajungă la Aeroportul Otopeni, unde urma să ia avionul spre Germania. Aceasta circula alături de cei trei copii ai săi cu o mașină Honda Acord, cu număr al corpului diplomatic și geamuri fumurii. La un moment dat, un șofer i-a blocat calea. Din ea a coborât nimeni altul decât Giovani Becali care, potrivit reprezentanților ambasadei, i-ar fi spart parbrizul și a încercat să o agreseze. Numai țipătul copiilor l-a calmat pe agresor, care s-a retras imediat. Potrivit șefului Poliției Capitalei, Becali a fost chemat la secție și audiat. „Pentru mine acest caz este deja închis. Ce am făcut eu și cu domnișoara se întâmplă de o mie de ori pe străzile din România. Să fie sănătoasă dacă a făcut plângere penală împotriva mea. Ea să îmi ceară scuze pentru Fuck You iar eu o să-mi cer scuze pentru geamul spart”, declara Giovani Becali. Articolul a fost publicat în Evenimentul Zilei din data de 14 mai 2002.

INFO

Ioan Becali, cunoscut ca Giovani Becali, s-a născut la data de 10 iunie 1952, la Galați. A fost impresar de fotbal, mulți jucători au plecat la alte echipe din afară datorită relațiilor pe care le avea în acest domeniu. În prezent se află după gratii, fiind condamnat la șase ani și patru luni în Dosarul Transferurilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

CV

Articolul a fost semnat de Christian Levant și Alexandru Năstase. Primul este redactor șef adjunct la ziarul Ring, iar Alexandru a ieșit din presă