Imediat după Revoluție, Corneliu Vadim Tudor, senator PRM, a știut să se orienteze.
A pus ochii pe comuna Butimanu din județul Dâmbovița, mai precis pe CAP-ul din comună. Simțind că e rost de făcut bani, senatorul de atunci a apelat la relații. Ca să nu apară numele lui în acte, în dreptul reprezentantului „Fundația România Mare”, proprietarul de drept al CAP-ului, este trecută sora lui Vadim, Lidia Samson. Pentru ca tacâmul să fie unul complet ia și iazul comunei, pe care numai într-o lună îl seacă de 17.000 kg de pește. Și asta nu e tot. Printr- o decizie luată de consiliul primăriei, tuturor care au fost împroprietăriți cu mai mult de un hectar, li se va lua 12% din suprafața de pământ. Toată lumea din sat își aduce aminte că la unificarea celor 4 CAP-uri, aflate pe raza comunelor Butimanu-Bărbuceanu din 1962, au fost alocate 14 ha din teren pentru construirea canalelor de scurgere. Dar Vadim Tudor nu pare interesat de acest lucru și a decis să „construiască” canale, care de fapt există din 1962 și pot fi văzute cu ochiul liber. Cu toată teama care încă îi mai domina, țăranii mărturiseau că se dorește construirea unui sat de vacanță pentru distracția lui Vadim. În acest mod au fost strânse aproximativ 22 de hectare, care au fost delimitate cu tractorul brazdă adâncă.
INFO
În momentul de față, Corneliu Vadim Tudor se vaită că nu mai are bani. Politicianul vrea să vândă revista „România Mare” pentru suma de 700.000 de euro.
CV
Autorul articolului, Daniel Capatos, fost jurnalist la Evenimentul zilei, a prezentat o emsiune la Antena 3, apoi s-a mutat la Antena 1. În momentul de față este realizatorul emisiunii „Un Show Păcătos” de la Antena 1.