Evenimentul Zilei > Actualitate > Membrii trupei Roxette vor să mănânce bucate ardeleneşti
Membrii trupei Roxette vor să mănânce bucate ardeleneşti

Membrii trupei Roxette vor să mănânce bucate ardeleneşti

Trupa Roxette se pregăteşte pentru al doilea concert din România. De data aceasta la Cluj-Napoca, cei din trupă au spus că vor să încerce bucatele ardeleneşti, dar şi că vor bere şi vin din România.

Roxette se pregăteşte pentru concertul de pe 19 iulie pe care îl va susţine la Cluj Arena. Deja la a doua experienţă în ţara noastră, membrii susţin că vor încerca sa descopere Clujul, oraş în care sunt pentru prima dată, dar şi bucătăria ardelenească. În plus, Marie si Per, membrii trupei, îşi doresc mult să vadă oraşul şi au declarat că şi-ar dori să poată explora Clujul, dacă programul le va permite acest lucru.
Organizatorii vor avea grijă ca membrii trupei Roxette să plece cu o impresie bună despre Ardeal. Aşa cum au cerut cei doi, organizatorii îi vor duce la restaurant şi le vor recomanda cele mai bune mâncăruri tradiţionale, specifice zonei. Pe lângă acestea, trupa a mai solicitat bere şi vin roşu autohton, multe salate şi diferite tipuri de lapte şi iaurt.
Cei de la Roxette se alătură mişcării eco şi au cerut ca în backstage să fie coşuri de colectare selectivă. Şi tot în backstage cei din trupă vor să vadă multe flori de sezon.
Citiţi şi:

  • Trupa Grimus, aleasă de Roxette să cânte în deschiderea concertului de la Cluj
  • Mâine, Roxette la Magic FM