Evenimentul ZileiPoliticaMeleşcanu, dezvăluire ŞOC despre agenţii Black Cube arestaţi la Bucureşti: “AU AVUT AUTORIZAŢIE din România! Vom afla ceva DUREROS!”

Meleşcanu, dezvăluire ŞOC despre agenţii Black Cube arestaţi la Bucureşti: “AU AVUT AUTORIZAŢIE din România! Vom afla ceva DUREROS!”

Meleşcanu, dezvăluire ŞOC despre agenţii Black Cube arestaţi la Bucureşti:  “AU AVUT AUTORIZAŢIE din România! Vom afla ceva DUREROS!”
Fostul şef al SIE – l-am numit pe Teodor Meleşcanu – a susţinut sâmbătă, la Antena 3, că firma israeliană Black Cube (implicată în afacerea „Spioni la Kovesi”) este una profesionistă şi a insinuat că aceasta a avut „un acord” din România pentru acţiunea desfăşurată la Bucureşti.

„Ei au acţionat legal în România. E adevărat că au ajuns aproape de ceva dureros, vom afla”, a confirmat fostul şef al spionajului extern.

S-au lăsat prinşi?

Este una dintre cele mai mari firme din lume, iar autoritățile române nu au negat în comunicatele lor oficiale că ar fi avut un acord de la cel mai înalt nivel, așa cum ei au afirmat. Nimeni nu a spus NU oficial, pe surse a existat o reacție de la Administrația Prezidențială, dar nivel înalt poate însemna și altceva a explicat Teodor Meleșcanu. De asemenea, el a apreciat că arestarea celor doi agenţi ai Black Cube la Bucureşti nu înseamnă “mare lucru” şi a sugerat că aceştia s-au lăsat prinşi. “Ei puteau să ia datele de pe mail de oriunde, nu trebuiau să vină în România, în casino”, a precizat Meleșcanu.

 


Accesează: