Evenimentul Zilei > International > Melania Trump a ales DECORAŢIUNILE pentru Crăciun. Aceasta s-a inspirat din „activitatea PREDECESOARELOR sale”
Melania Trump a ales DECORAŢIUNILE pentru Crăciun. Aceasta s-a inspirat din „activitatea PREDECESOARELOR sale”

Melania Trump a ales DECORAŢIUNILE pentru Crăciun. Aceasta s-a inspirat din „activitatea PREDECESOARELOR sale”

Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, s-a inspirat din activitatea predecesoarelor sale atunci când a ales decorațiunile pentru Crăciun.

Acesta va fi primul Cărciun pe care Trump îl va petrece cu familia sa la Casa Albă, scrie Agerpres.

„Președintele, Barron și eu suntem foarte încântați de primul nostru Crăciun pe care îl vom petrece la Casa Albă. La fel ca în cazul multor altor familii din întreaga țară, tradițiile de sărbători sunt foarte importante pentru noi. Sper că turiștii, atunci când vor vizita Casa Albă, vor avea sentimentul că se află acasă de sărbători”, a declarat Melania Trump.

Decorațiunile din acest an conțin un set pentru cină din care face parte celebrul serviciu de masă Reagan, o copie a volumului „A Christmas Carol” de Charles Dickens ce a aparținut președintelui Franklin Roosevelt și un omagiu adus "Nucracker Suite" (o suită muzicală din baletul „Spărgătorul de nuci”) — tema centrală a decorațiunilor de la Casa Albă din anul 1961.

Decorațiunile de la Casa Albă vor putea fi admirate de mii de vizitatori în cadrul unor tururi cu public și cu ocazia celor peste 100 de evenimente și recepții private ce vor fi organizate în actualul sezon al sărbătorilor de iarnă.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: