Evenimentul Zilei > International > Melania Trump, CRITICATĂ pentru „cheltuielile nebuneşti ”. Cât a costat pardesiul purtat de Ziua Recunoştinţei. Foto în articol
Melania Trump, CRITICATĂ pentru „cheltuielile nebuneşti ”. Cât a costat pardesiul purtat de Ziua Recunoştinţei. Foto în articol

Melania Trump, CRITICATĂ pentru „cheltuielile nebuneşti ”. Cât a costat pardesiul purtat de Ziua Recunoştinţei. Foto în articol

Melania Trump a ales pentru Ziua Recunoștinței o manta semnată de Casa Dior cu motive geometrice multicolore în nuanţe de bej, roșu, alb și negru. Haina purtată de Prima Doamnă pentru apariţia de Ziua Recunostinţei a costa 9.400 de dolari. Imediat s-au declanşat controverse în mediul virtual pe această temă, acuzată fiind, că face cheltuielei nebuneşti pentru apariţiile sale.

Pentru că aceasta este tradiţia, Donald și Melania Trump au "îngrășat" doi curcani în Grădina Rose a Casei Albe ca apoi să fie transferați la o fermă a Universității Virginia Tech. La acest eveniment şi la salutul oficial adresat tuturor americanilor de Ziua Recunoştinţei, Melania a purtat o ţinută extravagantă.

După prezentarea celor doi curcani, s-au deplasat la reședința din Palm Beach Florida, alături de fiicele lor Tiffany, Ivanka și fiul lor Barron. 

Stilul vestimentar al  Melaniei în timpul ceremoniei și a plecării cu elicopterul prezidențial s-a axat pe o manta cu motive geometrice în nuanţe bej, roșu, negru și alb, o creaţie Dior care a costat de 9.400 $. Este o piesă din colecţia Pre-Fall 2018 / Winter 2019.

Sub haină  a ales un top negru, pantaloni negri și o pereche de cizme Christian Louboutin deasupra genunchiului. Pentru a lăsa haina în centrul atenţiei, Melania Trump a optat pentru accesorii minimale. Cu excepția inelului de logodnă cu diamante pe care îl poartă mereu.

 

Sursa foto: iodonna.it

 

 

Sursa foto: .iodonna.it