Evenimentul Zilei > International > Melania Trump a început pregătirile pentru Crăciun la Casa Albă. Ce temă a ales în acest an şi de este atacată. Video în articol
Melania Trump a început pregătirile pentru Crăciun la Casa Albă. Ce temă a ales în acest an şi de este atacată. Video în articol

Melania Trump a început pregătirile pentru Crăciun la Casa Albă. Ce temă a ales în acest an şi de este atacată. Video în articol

Crăciunul a sosit din nou la Casa Albă anul acesta, cu încă o dezvăluire a bunului gust deosebit al Melaniei Trump pentru decorațiunile clasice. Tema aleasă de prima doamnă se referă la Comorile americane.

Un videoclip publicat recent  pe social media dezvăluie o Casă Albă  în roșu și alb, alături de un sentiment elegant, dar subtil, față de "patrimoniul unic" al Americii, de la Needle Space din Seattle până la Gateway Arch of St. Louis. 

"Aceasta este o perioadă plăcută a anului când decorăm Casa Albă pentru sezonul de Crăciun", a spus prima doamnă într-o declarație privind decorațiunile alese de ea. "Tema noastră onorează inima și spiritul poporului american. Mulțumesc  voluntarilor și personalului care au muncit din greu pentru a decora sălile Casei Albe în spiritul de Crăciun. În numele familiei mele, dorim tuturor să fie un Crăciun fericit și un An Nou fericit."

Acest lucru marchează al doilea Crăciun al Melaniei Trump, în care a fost însărcinată să conducă tot ceea ce ţine de Casa Albă în această perioadă a anului. O declarație recentă a Casei Albe susține că lucrează la designul lor din august. Potrivit TIME , pomul de Crăciun al Casei Albe este un brad Fraser (este originar din SUA şi Canada, are aspect piramidal şi este foarte scump), amplasat în camera Albastră, împodobit cu mai mult de 150 metri de panglică albastră de catifea brodată în aur". Arborele provine dintr-o fermă din zona Avery, Carolina de Nord și a fost selectat de către Asociația Națională de Crăciun. Copaci decorați în auriu şi roşu sunt în sala Vermeil. Se mai poate observa o casă masivă de turtă dulce care conține coroane mini de Crăciun la fiecare fereastră, şi a fost făcută din 300 de kilograme de aluat.

De-a lungul lunii decembrie, Melania Trump va face sezonul plin de culoare şi bucurie primind vizitatori din toate categoriile societății pentru un tur  special de Crăciun care va cuprinde muzicieni, trupe de liceu, coruri și o mulțime de delicii.

Anul trecut, Melania Trump a transformat Casa Albă în argintiu, alegând decoraţiuni care trimiteau spre peisaje de iarnă cu brazi acoperiţi cu pături de gheață și zăpadă.

În ciuda gusturilor bune ale Melaniei, hărțuitorii de stânga de pe Twitter  au spus că prima doamnă este rece, îndepărtată și chiar întunecată, asemănând-o cu o regină de gheață frigidă.

Nici în acest an nu a scăpat de critici din partea haterilor: "Cum pot avea oamenii bogați gusturi atât de proaste?" a spus romancierul Molly Jong-Fast.

VIDEO: