Evenimentul Zilei > Monden > Meghan vrea cu disperare pe platourile de filmare de la Hollywood după succesul cu serialul Suits
Meghan vrea cu disperare pe platourile de filmare de la Hollywood după succesul cu serialul Suits

Meghan vrea cu disperare pe platourile de filmare de la Hollywood după succesul cu serialul Suits

Meghan Markle şi Principele Harry vor pierde, începând cu 31 martie, titlul de alteţe regale şi, din acel moment, vor fi foarte liberi să-şi trăiască propria viaţă după pofta inimii.

Deja au intrat în contact pentru viitoarele ocupaţii, în special cu sănătatea mintală şi grija pentru mediul ambiant. De curând însă, după cum a reieşit de la stafful lui Meghan, soţia lui Harry se gândeşte la o mare reîntoarcere pe scene, cu filme şi documentare de interes comun. Şi chiar dacă această carantină auto-impusă a pus o frână visurilor sale, ducesa n-are nicio intenţie să abandoneze planurile făcute.

Se vorbeşe că ar primi un rol cheie într-un serial Tv. De la un dublaj penrtu un film Disney, cu scop de binefacere, până la un rol într-un film de acţiune şi chiar un rol într-un cinecomic al Marvel (editură americană de benzi desenate).

Meghan vrea un rol într-un serial. Motivul? Succesul avut în Suits (Costume)

Toate aceste ştiri sunt deocamdată  neoficiale, dar pentru moment nu se ştie nimic sigur despre următorul proiect al lui Meghan Markle şi, mai ales, dacă se va reîntoarce în lumea filmului. Între timp, mulţi se arată a fi bucuroşi să colaboreze cu ea pentru noi şi interesante proiecte. Cum a afirmat recent Al Jean într-un interviu pentru Channel 4, în Anglia.

El este producătorul celebrului film de desene animate Simpson, de vreo 30 de ani în SUA şi a afirmat că ar fi bucuros să găzduiască pe Meghan în camera de dublaj. „Am auzit că Meghan caută un loc de dublaj. Iată, dacă cumva ascultă emsiunea, o invit să ne contacteze cât mai curând”. Şi iată cum ducesa, în direct, a primit o ofertă de muncă în toată regula.

O fi adevărat, sau este vorba de o glumă? Nu se ştie exact, dar ştirea s-a împrăştiat imediat şi mulţi ar fi bucuroşi să cunoască şi alte talente ale lui Meghan. Până acum a fost o soţie, o mamă, o alteţă regală, acum, cine ştie, ar putea să se reprofileze. Totul e posibil când e vorba de Meghan cea ambiţioasă…

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.