O sursă susţine că precehea cu sânge albastru îşi caută o a doua casă, o rezidenţă aproape de aceea a mamei Doria. O decizie care va avea inevtitabil costuri, mai mici sau mai mari. Potrivit celor bine informaţi, ducii de Sussex ar vrea să se mute în SUA  pentru ca Meghan ''să respire mai uşor''. Ar fi cu siguranţă mai liberă, chiar ''regina Los Angelesului'', după cum subliniază Daily Mail.

Nu va mai exista nicio competiţie cu cumnata Kate Middleton şi obligaţii fără discuţie redimensionate

Meghan vrea să-şi trăiască viaţa, iar Frogmore Cottage, restructurat, cu o investiţie de 3 milioane de sterline, nu e suficient. ''Vrea absolut o aranjare la Los Angeles, iubeşte oraşul, stilul de viaţă şi clima'', a spus o sursă pentru The Sun. În fond e o fată din California.

Meghan este în aşteptarea primului său copil

Sarcina ar fi trebuit să se încheie acum o săptămână, dar nu există ştiri oficiale. Sunt unii care spun că deja copilul e născut şi e ţinut departe de reflectoare. Dacă perechea regală îşi va achiziţiona o casă în California, cel mic va putea creşte într-un ''mediu mai puţin restrictiv''. Cine ştie ce gândeşte Regina, deja furioasă de cele scrise pe coperta Vogue, care a fost dedicată Copilului Regal. Din toate acestea putem concluziona că Meghan are o personalitate puternică şi nu este dispusă să plece capul în faţa familiei regale.