Megaproducţiile muzicale ale toamnei prind contur

Megaproducţiile muzicale ale toamnei prind contur

Adela Popescu se alătură lui Radu Vâlcan în "Pariu cu viaţa", "XFactor" atacă Bucureştiul, iar concurenţii de la "Vocea României" se prezintă publicului.

Toamna se anunţă o competiţie cu cântec pe televizoarele românilor. Doar puţin timp mai desparte telespectatorii de debutul a două superproducţii internaţionale, "Vocea României" şi "XFactor", dar şi de primul serial muzical românesc pentru adolescenţi, "Pariu cu viaţa". Distribuţia "Pariului cu viaţa", serial produs de Media Pro, începe să prindă contur. Alături de Radu Vâlcan şi de membrii "La-la band", deja anunţaţi, o vom vedea şi pe iubita lui Radu Vâlcan, cunoscuta actriţă Adela Popescu. "Eu voi juca rolul Ralucăi, o tânără profesoară de teorie muzicală care va revoluţiona Colegiul Naţional de Arte. Ea este un om deosebit, care iubeşte muzica şi este impresionată de talentul elevilor ei, cărora le va fi aproape tot timpul", povesteşte Adela.

"Vocea României", cu public

După ce în urmă cu o lună ProTV anunţa înscrierile pentru show-ul "Vocea României", pe 2, 3, 4 şi 5 august Pro-ul invită pe cei interesaţi de audiţiile "pe nevăzute" ale show-ului să vină în sală. Filmările se vor desfăşura la Studiourile MediaPro din Buftea, iar publicul se poate înscrie pe www.protv.ro. Alături de juriu, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu vor fi prezenţi la filmarea primei faze a concursului.

Ne puteți urmări și pe Google News

ANTENA 1

Peste 4.000 de oameni la "XFactor"

În prima etapă a show-ului "XFactor", peste 4.000 de oameni au participat la Timişoara, Cluj, Constanţa şi Iaşi la prima etapă a emisiunii pe care Antena 1 o va lansa în această toamnă.

Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sâna au văzut deja 500 de participanţi, iar săptămâna viitoare, pe 30, 31 iulie şi 1 şi 2 august, audiţiile cu juriul "X Factor" vor avea loc la Bucureşti.