Megan Fox, sfaturi de viață pentru femei. Actrița își învață fanele cum să evite bărbații toxici

Megan Fox, sfaturi de viață pentru femei. Actrița își învață fanele cum să evite bărbații toxici Sursă foto: Instagram

După ce a pus punct mariajului cu Machine Gun Kelly, frumoasa Megan Fox le-a dat fanelor câteva sfaturi despre relații. Actrița în vârstă de 37 de ani le-a transmis femeilor să nu-și irosească energia cu bărbații care nu merită, în schimb, Megan le-a sugerat să-și ocupe timpul cu un hobby.

Megan Fox, sfaturi pentru femeile prinse în relații toxice

„Nu știu dacă sunt cea mai potrivită persoană pentru a da sfaturi, sfatul meu este să învățați o meserie sau să vă dezvoltați un hobby și să nu vă irosiți energia cu băieții. Ei știu doar să te sece de energie. Mergi mai departe. Investește în tine", le-a sugerat fanelor, Megan Fox.

Actrița de la Hollywood a distribuit interviul pe pagina pagina personală de Instagram, însoțit de mesajul următor:„Sfaturi de viață de la un expert în relații”. Clipul postat de Megan Fox a fost apreciat chiar și de Machine Gun Kelly, fostul logodnic al actriței.

Megan Fox

Sursă foto: Arhiva EvZ

Relația asta nu este dedicată publicului

Megan Fox a confirmat despărțirea de el care i-a fost logodnic în timpul podcastului „Call Her Daddy”. Atunci actrița a mărturisit că o relație este sorită eșecului atunci când este expusă mai mult decât trebuie publicului larg.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ceea ce am învățat este că relația asta nu este dedicată publicului. Cred că, deocamdată, nu am un comentariu cu privire la statutul relației în sine.” Cu toate acestea, frumoasa actriță a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener, pe care l-a numit sufletul ei geamăn. Actrița a mai spus că Machine Gun Kelly va fi mereu un capitol frumos din viața ei.

Megan Fox

Sursa foto: Arhiva EvZ

Megan Fox, cuvinte frumoase pentru fostul ei partener

„Întotdeauna va exista o legătură cu el, indiferent ce se întâmplă. Nu pot spune cu siguranță care va fi relația dintre noi, dar voi fi mereu legată de el într-un fel sau altul. Dincolo de asta, nu sunt dispusă să explic”, a adăugat Megan Fox, pentru Geo.tv