Medvedev şi Putin au pescuit şi au făcut scufundări în Volga | VIDEO

Medvedev şi Putin au pescuit şi au făcut scufundări în Volga | VIDEO

Cei mai importanți lideri ai Rusiei par să fi lăsat la o parte micile rivalități. Președintele Dmitri Medvedev și premierul Vladimir Putin au mers la pescuit și au făcut scufundări în Volga, făcând fotografii subacvatice. Imaginile publicate pe site-ul kremlin.ru arată că liderul de la Kremlin și șeful guvernului se împacă foarte bine.

Întâlnirea celor doi lideri, la Astrahan, nu a fost anunțată. Putin a plecat de la Moscova, unde avusese o întâlnire cu omologul său din Belarus, în timp ce Medvedev a zburat din stațiunea Sochi, de la Marea Neagră, unde își petrecea vacanța de vară, scrie ”The Telegraph”.

Kremlinul a publicat pe site-ul său oficial o serie de fotografii cu Putin şi Medvedev, aflaţi la bordul unei ambarcaţiuni, îmbrăcaţi amândoi în bej şi purtând ochelari de soare asemănători. În plus, au fost difuzate imagini cu cei doi lideri îmbrăcaţi în costume de scafandru, plonjând în Volga, sau cu aparate de fotografiat în mână. De asemenea, cei doi au fost surprinși cu undițele în mâini, după o partidă de pescuit. Putin, un împătimit al scufundărilor și pescuitului, a plonjat, recent, în apele Mării Negre, într-o regiune în care se află un sit arheologic din sudul Rusiei, de unde a ieşit cu două amfore. Niciunul dintre cei doi lideri nu a spus până acum dacă intenționează să candideze la alegerile din martie 2012, iar o decizie în acest sens este așteptată cât mai curând. Putin, care a fost președinte între 2000 și 2008, îşi va menţine influenţa în ţară indiferent cine va fi preşedinte, iar incertitudinea întreţinută înaintea alegerilor face parte dintr-un joc politic orchestrat de puterea de la Moscova, apreciază unii observatori. <iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/2acVgkKn7E4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News