Medicii au sfătuit-o pe tânără să-l debranșeze pe Matt de la aparate și să-l lase să moară. Danielle și-a amintit, într-o declarație pentru postul de televiziune american WTOC:

„Îmi spuneau că ei asta și-ar dori dacă ar fi în locul lui Matt. Dar eu am vrut să-i mai las timp să se refacă. Nici măcar nu avusesem timp să ne începem viața împreună.”

Femeia a refuzat să-i asculte pe doctori și a continuat să spere. Bine a făcut. După trei luni de comă, Danielle i-a așezat în joacă o pălărie în mână și i-a spus să și-o pună pe cap.

„Încerc”, l-a auzit ea, uluită, pe Matt.

Bărbatul și-a reluat cunoștința treptat. Însă Danielle a suferit o nouă lovitură: Matt nu își amintea de ea. Trei ani din memoria lui fuseseră pierduți: nu-și amintea nici că tatăl lui murise, nici că era căsătorit.

Astăzi, Danielle lucrează cu răbdare la recuperarea soțului ei. Însă drumul este anevoios, iar asigurările medicale au anunțat-o că nu mai sunt dispuse să plătească.

„Persoanele atinse de leziuni cerebrale traumatice au nevoie de multă grijă și starea lor continuă să se amelioreze și după zece ani de la accident”, a scris Danielle pe un site de colectare de fonduri.

Internauții, impresionați de poveste, s-au grăbit să-i ajute pe Danielle și Matt: 15.000 de dolari au sosit pe adresa lor.

Te-ar putea interesa și: