Evenimentul ZileiIstoria secretaMedicii au inventat virusul mortal dintr-un elan nobil! Istoria secretă

Medicii au inventat virusul mortal dintr-un elan nobil! Istoria secretă

Medicii au inventat virusul mortal dintr-un elan nobil! Istoria secretă
Frica de boală e o armă teribilă pe care medicii au învățat să o folosească. Dacă nu ați auzit niciodată de „boala K” nu e pentru s-ar fi descoperit un vaccin. Motivul e mult mai simplu- boala nu a existat niciodată.

Medicii au inventat virusul mortal! Istoria care urmează s-a petrecut la Roma, în anii cumpliți ai celui de Al Doilea Război Mondial. Trei medici au anunțat că au descoperit o boală teribilă. Au numit-o „Boala lui K”. Virusul, spuneau medicii, declanșează un „sindrom neurodegenerativ fulminant”. E extrem de contagioasă  și se transmite prin tuse sau strănut, ca și gripa. Numai că e letală.

Medicii au inventat virusul mortal!

Dacă nu ați auzit niciodată de „boala K”, nu e pentru că s-ar fi descoperit un vaccin. Motivul e mult mai simplu – boala nu a existat niciodată.

Medicul șef al Spitalului Fatebenefratelli din Roma, Giovanni Borromeo, a născocit-o în complicitate cu doi confrați,  Adriano Ossicini și Vittorio Emanuele Sacerdoti, pentru a salva copiii evrei pe care SS-ul voia să-i trimită în lagărele morții.

Puținii copii care au scăpat de raidul făcut de SS asupra ghetto-ului din Roma pe 16 octombrie 1943 au fost  internați în spital cu diagnosticul “Boala lui K” și au fost izolați în subsolul clădirii. Soldații germani au fost avertizați să nu inspecteze pavilionul, ca să nu se molipsească.


Începe primul război al lui Joe Biden? Panică în Orientul Mijlociu!


Deși riscul la care se expuneau era uriaș, medicii nu și-au pierdut nicio clipă simțul umorului. Acel „K” din numele bolii amintea de Kappler, șeful serviciilor secrete naziste din Roma, și de generalul Kesselring, comandantul forțelor armate naziste din Italia.

Medicii știau că, în germană, Kopf și Krebs înseamnă cap și respectiv cancer și au încercat să le insufle naziștilor teama de o boală cerebrală incurabilă. Cei trei medici au falsificat  zeci de dosare medicale și au reușit să-i țină pe copii în spital până când naziștii au părăsit Roma în ’44.

Înșelăciunea era cât pe ce să fie decoperită

Conform mărturiilor adunate de jurnalistul Italian Ilaria Ravarino, nu toată lumea din spital a fost  conștientă de renghiul jucat naziștilor de medici.  Chiar și personalul medical începuse să se teamă de  virusul mortal care infestase subsolul unuia dintre cele mai vechi spitale din Roma.


Consternare în SUA. Biden o rupe cu Obama și îi calcă pe urme lui Trump


A existat un moment- relatează documentarul intitulat “Sindromul K, virusul care i-a salvat pe evrei”, în care înșelăciunea era cât pe ce să fie descoperită. SS-ul a insistat să facă lumină asupra acelei boli misterioase despre care nimeni nu auzise în afara Romei.

În timpul iernii anului 1943, ofițeri naziști au pretins să inspecteze secția împreună cu un medic militar germa. Întârzierea inspectorilor naziști  i-a dat lui Ossicini timp să le explice situația micilor săi pacienți. I-a convins să „tacă și să tusească” pentru a-i speria pe „naziști. Jocul a funcționat; iar cei trei medici eroici au reușit să salveze 50 de suflete, scrie ziarul Il Giornale.

România are și astăzi o graniță stabilită de Hitler! Istoria secretă


Accesează: