Evenimentul Zilei > Actualitate > Medalia de BRONZ nu-l consolează pe „secundul” naționalei de handbal: „Noi trebuia să jucăm cealaltă finală”
Medalia de BRONZ nu-l consolează pe „secundul” naționalei de handbal: „Noi trebuia să jucăm cealaltă finală”

Medalia de BRONZ nu-l consolează pe „secundul” naționalei de handbal: „Noi trebuia să jucăm cealaltă finală”

Costică Buceschi, „secundul” echipei naționale de handbal, și-a exprimat încă o dată regretul, pentru căRomânia n-a ajuns în finala mare a competiției.

Costică Buceschi, antrenorul „secund” al naționalei feminine de handbal, n-a putut savura pe deplin câștigarea medaliei de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca. Tehnicianul a declarat la finalul jocului cu Polonia că elevele sale ar fi trebuit să joace finala mare, contra Olandei.

„Sunt foarte fericit, dar și supărat. Noi trebuia să jucăm cealaltă finală. Am demonstrat în meciurile eliminatorii că avem un joc foarte bun. Dacă treceam de Norvegia, am fi avut șanse mari să câștigăm turneul. Nu e puțin nici medalia de bronz, mai ales că la începutul turneului aveam șanse mici la locurile 1-8. Cel mai greu moment a fost după aruncarea de 7 metri ratată în finalul meciului cu Danemarca. Cred că România a câștigat cel mai mult la mentalitate. E total nou ceea ce se lucrează la națională. Problema noastră era la mentalitate. De când este Tomas Ryde la cârma naționalei, el a reușit, în special după grupe, să motiveze fetele. S-a văzut puterea de grup la finalul acestui turneu”, a spus Buceschi la Dolce Sport.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.