Unii au vrut apoi să le vândă, dar fără noroc, acestea fiind netransmisibile. Federația a anunțat că va scoate la vânzare și alte bilete pentru ultimul meci de la București, cel din optimi.

Toate biletele pentru cele 4 meciuri au fost epuizate, în limita cotei de 25% din capacitatea tribunelor. Cum România nu va juca la acest campionat european, mare parte din suporteri sunt străini.

25% din capacitatea stadionului la primul meci pe Arena Națională

13 mii de spectatori sunt așteptați la primul meci de pe Arena Națională, între Austria și Macedonia de Nord.

Interesul crescut pentru biletele la EURO a adus idei și unor persoane care au încercat să își vândă biletele la prețuri mai mari, pe site-uri de anunțuri. Dar fără succes.

Biletul EURO2020 este nominal, iar verificarea acestuia va fi făcută în mai mulți pași la intrarea pe stadion. Numele de pe bilet trebuie să fie același din actul de identitate.

Suporterii vor purta o brățară care va atesta faptul că sunt vaccinați, au trecut prin boală sau au un test negativ.

Procedura de obținere a brățării costă 5 lei. Trebuie obținută cu 24 de ore înainte de meci de la unul dintre cele 21 de centre medicale acreditate EURO 2020.

Biletele vândute cel mai rapid au fost cele pentru meciul din optimile de finală.

Interesul pentru această partidă s-a reflectat și în decizia autorităților: creșterea capacității pentru meciul din 28 iunie, la 50%, transmite tvr.