De luni până joi, de la ora 22.30, Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea vor fi gazdele unui late-night show cu cele mai incitante subiecte din showbiz-ul românesc. „<WOWbiz > este o emisiune care va face diferenţa pe piaţa late-night-show-urilor.

Starurile vor fi dezbrăcate de secrete în faţa a milioane de români! Le promit telespectatorilor un spectacol dinamic şi surprinzător. Vrem să dăm dependenţă, oferindu-le oamenilor doze considerabile de noutăţi condimentate şi poveşti extraordinare”, a declarat Andreea Mantea.

Mădălin Ionescu părăseşte show-ul „Drept la Ţintă” pentru a prezenta alături de Andreea Mantea „WOWbiz”. „Va fi o emisiune tonică, plină de exclusivităţi de primă mână. Nu avem tabuuri, investigăm în amănunt orice informaţie şi îi oferim publicului ştiri în exclusivitate, care să ţină primele pagini ale ziarelor. Ne propunem să venim în casele telespectatorilor cu cele mai tari subiecte din lumea mondenă şi să-i facem pe oameni să descopere adevărata faţă a starurilor”, a spus Madalin Ionescu.