Radu Mazăre, REACȚIE DE ULTIM MOMENT din Madagascar, după ACHITAREA în dosarul Henri Coandă: „Am fost plimbat în catușe”

Radu Mazăre, REACȚIE DE ULTIM MOMENT din Madagascar, după ACHITAREA în dosarul Henri Coandă: „Am fost plimbat în catușe”

Fostul primar al municipiului Constanța a avut o primă reacție, joi seara, la scurt timp după ce a aflat că a fost achitat în dosarul campusului social „Henri Coandă”.

Radu Mazăre a declarat, la Antena 3, că achitarea sa a vut loc datorită faptului că a avut noroc de niște judecători care nu a fos pe „culoarul Securității”.   ”Am avut noroc de niște judecători care nu au fost pe culoarul Securității. În dosarul meu Kovesi i-a făcut plângere judecătoarei. Am fost plimbat în cătușe și acum sunt achitat”, a spus Radu Mazăre.  

Radu Mazăre și fratele său au fost ACHITAȚI în dosarul „Henri Coandă”

  Radu Mazăre a fost achitat în dosarul privind „campusul Henri Coandă”, însă a primit o amendă penală de 5.000 lei, informează Antena 3.   La rândul său, Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței a primit o amendă de 5000 de lei, fiind și el achitat pentru complicitate la luare de mită.   Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, a primit, la rândul lui, o amendă de 5000 lei, fiind achitat pentru complicitate la luare de mită.   De asemenea, și omul de afaceri Avraham Morgenstern a fost achitat.

 

Ne puteți urmări și pe Google News