Roxana Mihalache a venit în România și a făcut primele declarații înainte de nuntă. Aceasta a declarat că este interesată de evenimentul în sine, nicidecum de ținute sau accesorii.

„Eu m-am ocupat de resort și înainte, asta e funcția mea în continuare. Eu pot să-mi văd de treaba mea în continuare, nu e greu. Sunt general manager. Nu știu cât voi sta în țară. Trăiesc acolo în pădure, să spun așa, nu m-am simțit amenințată, cei din regiune sunt foarte diferiți. Am emoții să îl văd pe Radu. Prima oară n-am avut nici o reacție, timp de câteva secunde n-am zis nimic. Nu mă așteptam, dar relația noastră, sentimental am avut sentimentul că am fost și până acum căsătoriți. Pe mine mă interesează evenimentul în sine, locul și alte accesorii nu sunt importante. Nu m-am gândit, ce o fi, n-are importanță, sunt doar lucruri materiale.

Da, şi eu am fost reţinută pentru 24 de ore fără niciun motiv în Madagascar. De asemenea, şi pe el l-au luat fără nicio hţrtie, niciun document. Am fost ţinuţi într-un birou fără nicio explicaţie. A trebuit să mă elibereze că nu au avut niciun act doveditor, nicio dovadă pentru a mă ţine acolo.

Omul când e bine… sunt alături de el şi când nu mai e bine! Fugim? Eu zic ca asta e laşitate. Şi pentru cei care judecă: nimeni nu ştie cât, cum, cât o sa stea, aşa că nu putem să luam o decizie. Eu ce o sa fac, îl aştept sau nu? Nu se pune în discuţie! Am stat împreună şi la bine, şi la rău şi mergem mai departe.”, a declarat iubita lui Mazăre, conform România TV.

Radu Mazăre a primit aprobare de la conducerea Penitenciarului Rahova pentru a se căsători cu Roxana Mihalache, pe 10 iulie, dar aşteaptă încă un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele. Inițial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, când împlinește și 51 de ani. Potrivit legii, numărul maxim de persoane care pot participa la un astfel de eveniment este de 10.