Evenimentul Zilei > Politica > Mazăre le transmite machidonilor că dacă nu-l votează pe Ponta n-o să le mai meargă afacerile
Mazăre le transmite machidonilor că dacă nu-l votează pe Ponta n-o să le mai meargă afacerile

Mazăre le transmite machidonilor că dacă nu-l votează pe Ponta n-o să le mai meargă afacerile

Primarul Constantei, Radu Mazăre, a declarat că se va întâlni cu reprezentanții comunității aromâne, pentru a le explica ca, daca iese presedinte Klaus Iohannis, "n-or sa le mearga afacerile in Constanta", adaugand ca machidonii l-au votat pe candidatul ACL in primul tur.

„Structural (n.r. – reprezentanţii comunităţii macedonene) sunt de dreapta. Întotdeauna au fost de dreapta, au fost şi legionari. 90 la sută dintre ei au fost legionari, bunicii lor. Votează cu cine cred că au văzut că le merită interesele şi afacerile şi asta vreau să le explic – cu Ponta, cu Tăriceanu şi cu mine o să le meargă în continuare, cu Iohannis nu”, a afirmat Mazăre la sediul central al PSD.

El a susţinut că aromânii câştigă din serviciile în turism din Constanţa şi că până acum l-au votat pe el, dar la primul tur al alegerilor l-au ales pe Klaus Iohannis, informează Agerpres.

„Serviciile le oferă turiştilor. Şi mă votează pe mine, care ştiu ce am făcut pentru turism. De data asta au votat cu Iohannis, nu ştiu de ce. Trebuie să mă întâlnesc ca să le mai explic cum stau lucrurile, de unde câştigă, care este sursa lor de prosperitate în ultimii ani. Pentru că opţiunea lui Victor Ponta pentru prim-ministru este Tăriceanu, care duce o politică liberală, adică exact ceea ce facem noi. În niciun caz Iohannis nu va dezvolta turismul pe litoral', a argumentat Mazăre.

Edilul Constanţei propune o zonă fiscală specială pentru cazinouri pe litoral, astfel încât turiştii să vină şi în extrasezon.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: