Evenimentul Zilei > Social > „Măturătorii Raiului” vin la Teatrul Național
„Măturătorii  Raiului”  vin  la Teatrul Național

„Măturătorii Raiului” vin la Teatrul Național

Spectacolul de colinde jazz propus de Adrian Naidin este sold-out. La cererea publicului, concertul ”Măturătorii Raiului”, de la TNB se reia în aceeași zi, de la ora 21:15.

Colindul românesc mixat în mod excepțional cu elemente de jazz contemporan vestește Sărbătoarea Crăciunului în maniera autentică a non-conformistului violoncelist Adrian Naidin.  Luni, 21 decembrie la Sala Studio a Teatrului National București, de la orele 19:00 și 21:15, Adrian Naidin le propune melomanilor îndrăgostiți de muzica jazz să experimenteze un concert special de Crăciun, sub titulatura expresivă, ”Măturătorii Raiului”. Și cum bucuria Nașterii Fiuluil Lui Dumnezeu este sărbătorită alături cei dragi, Adrian Naidin va spune povestea celor care vor mătura poteca spre Rai  împreună cu talentații săi colegi: Eugen Amarandei la contrabas, Gabriel Bălașa la percuție și Sorin Zlat la pian. Versurile cu încărcătură pozitivă, muzica divină și emoția pură a spectacolului  ”Măturătorii Raiului” vor vibra la apariția invitatei speciale a serii; o prezență inedită, al cărei talent a câștigat deja admirația iubitorilor muzicii de calitate. Alexandra Ungureanu va completa atmosfera de Crăciun cu interpretări remarcabile, nelipsind  colindele cu influențe jazz.

Biletele pentru concertul ”Măturătorii Raiului” sunt disponibile la prețuri variabile, in funcție de categria de loc, după cum urmează; cat.II – 25 lei, cat.I – 35 lei și VIP – 50 lei.