Potrivit surselor Filmreporter.ro, actorul american va petrece o săptămână în Bucureşti, turnajul având loc la Studiourile MediaPro din Buftea.
Matt Damon se alătură unei distribuţii selecte din care fac parte Christoph Waltz, actorul premiat cu Oscar pentru rolul din "Inglourious Basterds", Tilda Swinton (Oscar pentru rolul secundar din "Michael Clayton"), franţuzoaica Mélanie Thierry ("La princesse de Montpensier") şi David Thewliss. Actorul a mai jucat în "The Brothers Grimm al lui Terry Gilliam.
Rolul nu apare menţionat nici pe Imdb.com, însă Matt Damon a confirmat – mai mult întâmplător – zvonurile apărute de câteva zile într-un scurt interviu pentru Vulture.com. "Am un rol mic. Cineva i-a dat în sfârşit bani să-l facă, slavă Domnului. Aş face orice pentru Terry. Au trecut 10 ani de când am lucrat cu el. I-am scris lui Terry un mail lung, pentru că am avut o întreagă conversaţie despre cum ar arăta personajul – acţiunea are loc în viitor, iar el voia să arate într-un anume fel – dar a trebuit să-mi rad între timp părul, aşa că l-am întrebat Terry: Acum ce facem? Şi el a spus: De fapt, putem profita de faptul că ai capul ras. De ce nu ţi-am schimba cu totul frizura?", a povestit Damon pentru Vulture.com. Prin urmare, o perucă specială cu păr grizonat, în "stilul Graydon Carter", va fi confecţionată special la Londra şi adusă la Bucureşti.
Sursa: Filmreporter.ro