X

Dezvăluirile unui mason. Fotbalul românesc, împânzit de oameni politici și „băieți cu ochii albaștri”

Autor: NicolaeComănescu / Data publicarii: 09-04-2019 13:04

Adrian Thiess, partener al impresarei Anamaria Prodan, a declarat că mai mulți oameni politici dețin cluburi de fotbal din România și în fenomen sunt implicate și serviciile secrete.

Adrian Thiess, om de faceri, mason, partener al Aneimaria Prodan în impresariatul jucătorilor, a făcut câteva dezvăluiri despre fotbalul românesc. Thiess a spus că există mai mulți politicieni care sunt proprietarii unor cluburi autohtone, iar serviciile secrete stau cu ochii pe fenomen. Omul de afaceri a avut următorul dialog la GSP Live, cu moderatorul Costin Ștucan:

„Știu că politicul și partea cealaltă au un rol foarte important în fotbal. E firesc cât timp fotbalul e cel mai urmărit. Sunt atâția oameni politici care dețin echipe de fotbal.

Reporter: În România?

Thiess: Dar unde?

Reporter: Cine?

Thiess: Mă întrebați pe mine… Oameni care au stat la baza preluării echipelor de fotbal. Nu mă refer la echipele primăriilor. V-am dat o întrebare, ghici ghicitoarea mea. Evident, că aici vor să aibă un control și băieții cu ochii albaștri. Fotbalul e un fenomen de masă. Cum să-l lași liber?!

Reporter: V-a surprins dezvăluirea lui Cornel Dinu legată de implicarea diferită a procurorilor în doua cazuri Valiza similare?

Thiess: Nu m-a surprins nimic.

Recent, Cornel Dinu a adevzăluit că a fost avertizat de George Maior (fost director al SRI), în 2008, înaintea partidei Dinamo – Steaua (scor 2-1) că meciul trebuie să se joace corect, pentru că mai mulți procurorii fuseseră mobilizați să opereze arestări, dacă „roș-albii” s-ar fi dat la o parte în fața rivalilor.