Evenimentul Zilei > Social > Maşina unui denunţător din cazul „Medeleanu“, incendiată cu torţe
Maşina unui denunţător din cazul „Medeleanu“, incendiată cu torţe

Maşina unui denunţător din cazul „Medeleanu“, incendiată cu torţe

Maşina unuia dintre denunţătorii reţelei conduse de poliţistul Ion Medeleanu - arestat, cu trei zile în urmă, după ce a înmatriculat cu acte false mai multe maşini second-hand, scutindu-i pe proprietari de plata taxei auto - a fost incendiată joi dimineaţă de mai mulţi bărbaţi.

Potrivit mai multor martori, în jurul orei 2.00, autoturismul – un Opel Vectra, parcat pe Strada Morilor, din sectorul 3 al Capitalei – a fost stropit cu benzină şi aprins apoi cu torţe. „Autoturismul a fost distrus în proporţie de 75 la sută. Din punctul nostru de vedere este un act de intimidare. Au încercat să-l atenţioneze astfel pe acest om tocmai pentru faptul că a colaborat cu autorităţile şi i-a denunţat pe membrii reţelei din care face parte şi poliţistul. Deocamdată, avem un cerc de suspecţi şi vom continua investigaţiile până vom pune mâna pe toţi membrii filierei“, au precizat anchetatorii.

Agentul-şef Ion Medeleanu, de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti a fost arestat, marţi, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 300 de lei şpagă pentru înscrierea în circulaţie, cu acte false, a unui Renault Megane pentru care taxa de primă înmatriculare se ridica la 12.575 de lei.

Anchetatorii au stabilit că, doar în ultimele două luni, Medeleanu şi complicii săi, Daniela Balog şi Radu Croitoriu, mai înmatriculaseră trei maşini de lux scutindu-i pe proprietari de plata a peste 22.600 de lei.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: