Măruţă: "Nu am tabuuri şi nu mi-e teamă de niciun subiect"

Măruţă: "Nu am tabuuri şi nu mi-e teamă de niciun subiect"

Andra şi Cătălin Măruţă, unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete din showbiz, au vorbit pentru EVZ despre cum se construieşte o carieră, dar şi despre proiectele din 2012.

Atât Cătălin Măruţă, gazda emisiunii Happy Hour de la ProTV, cât şi Andra, cântăreaţă şi jurat al show-ului Românii au talent sunt nume cunoscute în showbiz-ul românesc. Pentru niciunul drumul către succes nu a fost tocmai uşor. I-am provocat la o discuţie sinceră despre carieră, oportunităţi, dar şi despre cum văd ei mediul artistic de la noi.

"Tenacitatea dă roade"

La numai 25 de ani, Andra se numără printre vocile cele mai respectate în România. "Cine crede că succesul în muzică înseamnă doar talent se înşală. Am spus-o ori de câte ori am avut ocazia, muzica înseamnă în primul rând muncă intensă. Fără asta nu faci nimic. Nu am un program fix de repetiţii, cânt şi exersez de câte ori găsesc răgaz, dansez, mă pregătesc... Asta în primul rând din respect pentru public", explică Andra.

Ne puteți urmări și pe Google News

"A fost greu, dar, după cum vezi, nu e imposibil. Eu, în afară de susţinerea mai mult morală a familiei mele, nu prea am avut relaţii în muzică. Eram un copil timid care venea dintr-un oraş de provincie, au trecut ceva ani până să fiu luată în serios şi până să demonstrez că nu sunt o vedetă deo vară. De-aia şi insist pe chestiunea cu munca. Tenacitatea dă roade. Am avut norocul că, în primul rând, publicul m-a susţinut, asta a fost «relaţia» mea. Atunci când publicul te cere, ai succes şi fără pile sau compromisuri, asta vă pot garanta", povesteşte cântăreaţa.

Despre cum stau lucrurile în showbizul românesc, cântăreaţa spune că nu i-ar dăuna ceva mai multă organizare. "Showbizul românesc e croit, la urma urmei, pe modelul altor showbusinessuri din lume. Sigur că fiecare ţară îşi pune amprenta proprie. Mie mi-ar fi plăcut mai multă organizare în showbiz, mai multă unitate de idei, însă nu mă plâng, se putea şi mai rău".

Happy Hour, fără prejudecăţi

EVZ: Mai aduci în emisiune invitaţi străini? Cătălin Măruţă: Sunt convins. Nu vă spun acum mai mult, dar avem permanent în vedere şi astfel de invitaţi, din tot felul de alte ţări, mă refer la vedete care prezintă un grad mare de interes pentru telespectatorii români, dintr-un motiv sau altul.

Există vreo vedetă din România care nu a stat niciodată pe Happylica, deşi ţi-ai fi dorit? Sigur, sunt mai multe vedete care n-au fost deocamdată în emisiune, nu pot nominaliza, fiindcă nu e numai una. Cât despre dorinţa de a-i convinge pe unii să vină, am s-o fac dacă va fi cazul, dacă vor fi protagoniştii unor evenimente incitante.

Ce subiecte nu vei aborda? Nu voi aborda niciodată subiecte insipide, inutile, inodore, incolore, ca să zic aşa. Nu am tabuuri şi nu mi-e teamă de niciun subiect, deci voi aborda orice temă interesantă pentru cei de acasă.

Andra: "Românii prind curaj"

EVZ: După preselecţii, cum se conturează noul sezon Românii au talent? Andra: Fiecare sezon viitor al competiţiei va fi mai spectaculos decât precedentul, românii prind curaj, văzându-i pe alţii, şi vin din ce în ce mai mulţi şi mai talentaţi sau măcar amuzanţi. Da, am văzut şi oameni cu talente incredibile, chiar mă mir cum de n-au ieşit la lumină până acum.

Ce pregăteşti pentru 2012? Încep un turneu în Franţa, Grecia şi Italia. Voi mai lucra la nişte single-uri şi chiar la un album nou, am deja multe concerte in agendă, urmează cel de-al doilea sezon Românii au talent.

SUBIECTE DE LEGENDĂ

După întâlnirea cu Naarghita, Măruţă spune că vom revedea şi alte personaje de senzaţie

"Veţi revedea multe dintre personajele care au facut senzaţie la Happy Hour şi anul trecut, dar sunt sigur că vor apărea şi personaje noi. Ştirile sunt foarte mobile, zilnic se întâmplă ceva nou şi noi nu scăpăm nicio ştire de interes, o dezvoltăm şi-o completăm cu aspecte exclusive. Vor continua şi farsele, şi interviurile în exclusivitate, şi dezvăluirile şi, de ce nu, ne gândim şi la rubrici noi, pe placul celor de acasă", promitea Cătălin Măruţă înainte de noul sezon Happy Hour.

Ieri, gazda emisiunii de la ProTV prezenta un interviu în exclusivitate cu Naarghita. După mai bine de 20 de ani departe de lumina reflectoarelor, celebra cântăreaţă a acceptat să apară la TV şi să spună adevărul despre motivele retragerii. Românca Naarghita, care s-a făcut cunoscută ca interpretă de melodii indiene, vine astăzi în platoul de la Pro TV. Aceasta este prima apariţie în direct a Naarghitei într-o emisiune de televiziune după două decenii. Ea va continua destăinuirile despre viaţa sa, va vorbi despre cartea la care lucrează în prezent şi va veni îmbrăcată într-unul dintre cele 3.000 de sari-uri care au făcut-o celebră în anii de glorie. Sari-ul este lucrat manual chiar de mama sa. "Vor continua şi farsele, şi interviurile în exclusivitate, şi dezvăluirile." CĂTĂLIN MĂRUŢĂ, prezentator TV

FAMILIE

Atât Andra, cât şi Cătălin recunosc că îl răsfaţă prea mult pe David. Băiatul se dovedeşte foarte matur şi "nu-şi ia nasul la purtare". Nici n-are de ce, părinţii îi ascultă toate cererile

Soţii Măruţă au petrecut primele sărbători alături de fiul lor David şi, aşa cum se aşteptau, surpriza a fost mare.

"Cel mai mult l-a încântat bradul! De dragul lui, l-am şi făcut multicolor, ca să i se pară mai distractiv. În anii trecuţi, preferam game de două nuanţe de globuri. David a mers cu noi şi la munte, după Revelion, am fost cu toţii în Poiana Braşov. Aşa a dat bebe şi cu năsucul de zăpadă, s-a simţit excelent şi din fericire n-a răcit, cum ne temeam noi!", povesteşte emoţionată Andra.

Vacanţa de la munte a fost binevenită, mai ales că amândoi au lucrat de Revelion. Andra a avut concerte, iar Cătălin Măruţă a prezentat un show-maraton la Târgovişte. Familia a plecat pe 1 ianuarie în Poiana Braşov şi spune că a fost mai bine decât s-a aşteptat. Deşi sunt mari amatori de schi, atât Andra, cât şi Cătălin au renunţat momentan la hobby ca să stea cu David. Nu doar bradul l-a captivat pe micul membru al familiei Măruţă. Cum era de aşteptat, Moş Crăciun a fost foarte generos. "A primit o groază de cadouri, de la toată lumea, mai ales jucării şi hăinuţe", a dezvăluit mama lui cadourile aduse de întreaga familie.

Andra era să-l depăşească la numărul de cadouri pe David

Darurile erau previzibile, mai ales că Andra şi Cătălin recunosc că întreaga familie nu-i prea rezistă bebeluşului, chiar dacă există riscul ca acesta să devină prea răsfăţat.

"Îl cam răsfăţăm amândoi", recunoaşte Cătălin, "şi poate prea mult! Dar deocamdată e foarte cuminte şi nu-şi ia nasul la purtare, de-aia am şi insistat sa-i facem toate mofturile. E slăbiciunea noastră şi, oricât ne-am promite că n-o să-i mai cumpărăm atâtea jucării şi n-o să-i mai ascultăm toate cererile, nu ne putem opri din operaţiunea asta!", adaugă Cătălin, despre care Andra spune că "e un tată pe care şi l-ar dori orice copil, tocmai fiindcă se implică foarte mult în creşterea copilului. Practic, tot ce fac eu face şi el, se pricepe cel puţin la fel de bine". Există însă cineva care era să-l detroneze la numărul de cadouri pe cel mai răsfăţat membru al familiei. "Am primit aproape tot atât de multe cadouri ca şi David, chiar am râs cu Cătălin şi am zis că mai aveam un pic şi-l întreceam pe cel mic! M-au răsfăţat şi pe mine toţi membrii familiei, fiecare s-a gândit să-mi aducă diverse obiecte pe care auziseră că mi le doresc. Am primit haine, cosmetice, icoane pictate pe lemn... şi chiar bijuterii, deci a fost un an plin de surprize frumoase!", a povestit cântăreaţa.

Deşi multe vedete spun că refuză să vorbească acasă despre serviciu, pentru soţii Măruţă munca e prezentă şi acasă. "Sigur că vorbim destule despre serviciu, mai ales că amândoi lucrăm în acelaşi loc. După fiecare ediţie Happy Hour, Andra îmi spune impresia ei şi e foarte sinceră cu mine, nu mă menajează dacă are vreo critică de făcut", spune Cătălin. PĂRINȚI. Andra și Cătălin au întotdeauna timp pentru David FOTO: UNICA

Un nou Măruţă, în curând

Fiind alcătuit din vedete, cuplul primeşte zilnic sute de mesaje de la fani. "Unele mesaje sunt amuzante, voit sau nu. Unii chiar au umor, ca să zic aşa, alţii mai comit şi umor involuntar, mă rog... Mi-aduc aminte că o dată mi-a scris o doamnă de prin ţară, care spunea că o cheamă tot Măruţă, că e însărcinată, că o să facă băiat şi că are cezariana programată pe 27 ianuarie, adică exact când e şi ziua mea de naştere. Ei, şi mă întreba dacă am ceva împotrivă să-şi boteze băiatul Cătălin, ca pe mine... ".