Evenimentul Zilei > Actualitate > Măruţă: „Nu am reuşit s-o împac pe Zăvoranu cu maică-sa”
Măruţă: „Nu am reuşit s-o împac pe Zăvoranu cu maică-sa”

Măruţă: „Nu am reuşit s-o împac pe Zăvoranu cu maică-sa”

Prezentatorul "Happy Hour" pleacă în vacanţă cu un scop împlinit: le-a arătat telespectatorilor săi "adevărul lui Pepe", "necenzurat şi necosmetizat".

Realizatorul TV Cătălin Măruţă a explicat pentru EVZ că există vedete care nu frecventează Happylica de frica gurii lui.

EVZ: Ce ţi-a plăcut cel mai mult din sezonul abia încheiat?
Cătălin Măruţă: Mi-a plăcut
tot, cred că a fost un al patrulea an bun. Totuşi, cel mai mult îmi place când reuşesc să surprind publicul, dar şi invitaţii, şi cred că am reuşit asta prin seria "La mulţi ani marca Happy Hour". Am dus cadouri inedite, i-am păcălit pe invitaţi şi i-am arătat aşa cum sunt când nu ştiu că sunt filmaţi.

Audienţele şi mesajele de la cei de-acasă ne-au convins că tot ce-a făcut echipa, toată munca adunată a dat roade, practic.

Cine ţi-a plăcut?
Au fost mulţi asemenea invitaţi, cel mai recent cred că a fost când am reuşit să-i găsesc un loc de muncă Ioanei Tufaru, după mai multe perioade de probă nereuşite. Nu credeam cu adevărat în hotărârea ei, dar mi-a arătat în fiecare zi în care am filmat-o la serviciu că îşi doreşte din tot sufletul să se angajeze prima oară şi viaţa ei să intre în sfârşit pe un făgaş normal.

Mi-a adus mari mulţumiri şi faptul că am putut arăta evoluţia situaţiei lui Pepe, de la casa devastată până la divorţ şi renovare. A fost o perioadă dificilă pentru cei implicaţi direct şi mă bucur că am putut să arătăm necenzurat şi necosmetizat adevărul lui Pepe.

Sigur că am o mulţumire în plus atunci când am ocazia să fac o bucurie cuiva călătorind, de exemplu, într-o ţară nordică, să duc un mesaj de suflet, ori însoţind nişte îndrăgostiţi foarte mondeni prin Germania, ori ascultând cum o mare cântăreaţă anunţă la "Happy Hour", în premieră, că e însărcinată şi se mărită – e vorba de Luminiţa Anghel, ştiţi. Dar exemplele sunt multe.

Nu toată lumea ştie de glumă

Câţi dintre cei cărora le-ai spus "La mulţi ani marca Happy Hour" s-au speriat cel mai rău?
Păi, speriaţi, uimiţi sau încântaţi au fost toţi cei cărora le-am pregătit câte-o ispravă de-asta. Oricum, n-a rămas nimeni indiferent, deci fiecare vedetă surprinsă cu ceva a fost ori uimită, ori înveselită… Depinde de situaţie, de farsă şi, nu în ultimul rând, de caracterul şi temperamentul vedetei… Că asta contează, în primul rând. Nu toată lumea ştie de glumă.

Ce nu ai făcut sezonul ăsta şi îţi propui să faci în următorul?
Nu am împăcat-o pe Zăvoranu cu maică-sa, nici pe ecologişti cu carnivorii. Dar, dacă mă gândesc bine, doar o parte din faptele astea încerc să le fac în sezonul următor. Vorbind serios acum, n-am regrete mari din sezonul ăsta.

Să zicem că în sezonul viitor îmi doresc să aduc în emisiune şi invitaţi în premieră absolută, monştrii sacri din România care n-au făcut cunoştinţă cu Happylica până la ora asta.

Vedetele "muşcate"

Dacă ai fi telespectator pe cine ţi-ar plăcea să vezi pe Happylică?
Pe toţi cei care nu vor să vină la "Happy Hour" de frica gurii mele, că sunt destui şi din ăştia, au impresia că-i muşc, probabil. Oricum, dacă aş fi telespectator, aş vrea să văd ce n-am văzut până acum de la 30 de centimetri, de pe Happylica. Să-i văd deci măcar de-acasă, pe LCD. Eventual, tridimensional.

Dacă ar fi să faci o farsă echipei tale, la ce te-ai gândi?
Suntem o echipă formată din aproximativ 10 oameni, dar ponderea sarcinilor zilnice e diferită. Fiecare îşi ştie bine rolul şi se achită integral de promisiune sau îndatorire. Dar să nu credeţi că nu facem câte-un brainstorming lung şi lat, zilnic!

Dacă ar fi să le fac o farsă (dar să nu le spuneţi!), aş trimite într-o zi pe altcineva acolo, care să intre nonşalant la machiaj şi la şedinţe şi să le spună arogant că a fost numit în locul meu. Bineînţeles că aş avea nevoie de un complice sau doi în echipă.

ECHIPĂ

Vedetele din străinătate, mai cooperante

După ediţia "best of" cu cele mai amuzante momente "La mulţi ani marca Happy Hour" de astăzi, emisiunea de la Pro Tv intră în vacanţă.

Producătoarea "Happy Hour", Alina Tolontan, a vorbit pentru EVZ despre culisele ultimului sezon. Întrebată despre ce subiecte nu ar aduce în emisiune, ea a răspuns: "Să faci show înseamnă să fii pregătit să împachetezi orice tip de subiect din zona ta de interes. Ar fi greu pentru noi să fim mereu cu un pas înainte dacă ar exista în redacţie o listă prestabilită de NU-uri".

Pentru că părerile nu coincid întotdeauna, certurile cu Măruţă nu sunt puţine. "Se mai aruncă uneori cu pixuri sau hârtii, dar apoi se lasă şi cu prăjituri sau căpşuni. Munca de redacţie pentru o emisiune zilnică, live, este extrem de solicitantă, iar showbizul din România este o lume nebună, nebună, nebună".

În ceea priveşte subiectele care prind bine la public, Alina Tolontan a spus că "cel mai important este să facem show, indiferent de invitat, temă sau registrul de abordare". "Este adevărat însă că cei veniţi din străinătate sunt foarte deschişi şi înţeleg că showbiz înseamnă să îţi expui chiar şi viaţa personală făra să te plângi continuu că presa tabloidă te hărţuieşte. Şi-au asumat asta şi fac show din viaţa lor, răspund la orice întrebări, le face plăcere să povestească, ceea ce prinde foarte bine la orice tip de public", a adăugat ea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: