„Vreau să-ți spun, mamă, că fiica ta a reușit”, a radiat cântăreața de 23 de ani, care a plecat încărcată de premii. Mama ei (43 de ani), Penny Adkins,  avea doar 18 ani când a rămas însărcinată cu Adele, iar de la vârsta de doi a fost nevoită să o crească singură.
Mark Evans, tatăl cântăreței, privea la televizor în living-room-ul său din Bridgend, Wales, momentul în care fiica sa primea trofeul, la mii de kilometri distanță. Imaginea fetei sale, în rochie Armani, în ovațiile publicului și ale celor mai mari nume din show-biz-ul internațional, a fost prea mult pentru instalatorul de 50 de ani, care și-a amintit de micuța blondină pe care a părăsit-o când era de-o șchioapă.
A fost de ajuns să-i audă vocea puternică, urcând pe „Rolling in the Deep”, ca să se emoționeze și să plece, într-un final, din cameră. Mark, un alcoolic în recuperare, n-o mai auzise pe fiica sa cântând live și nici nu are niciun disc de-al ei.
„Când cântă, e minunată. Însă, îmi amintește de o perioadă neagră a vieții mele. Este dureros, sunt prea multe regrete. Îmi pare rău că nu am fost un tată mai bun. Am părăsit-o și mi-aș dori să dau timpul înapoi ca să fac lucrurile mai bine. Merită tot succesul și toataă fericirea din lume”, a declarat tatăl tinerei cântărețe pentru DailyMail.
Cei doi au mai ținut legătura de-a lungul timpului și chiar au fost în câteva vacanțe împreună, însă problemele sale cu alcool i-au distrus complet relația cu fiica sa.