Proprietarul case din Temereşti, unde a încercat să se adăpostească Ionel Boldea, bărbatul care a ucis două persoane în Făget, face dezvăluiri incredbile. Bărbatul a relatat  cum acesta a cerut să se spele, spunând că a căzut cu bicicleta.

 

„A intrat pe poartă, a venit în cameră. Era un taur. A intrat în bucătărie. Eram acolo cu soţia şi soţia a zis către el, – Omule, dar ce ai păţit? Am picat cu bicicleta – a răspuns el. A vrut să se spele unde spăla soţia vasele şi ea i-a spus să se duca la baie. În momentul ăla a intrat Poliţia. S-a întâmplat apoi bătaie. De-a valma. Politiştii pe el şi el pe poliţişti. S-au bătut în şura, aici. A mai fost un sătean de-al meu care a venit ulterior, după poliţie a intrat şi el. Cum dădea cu pumnii, aşa picau. Când a strigat săteanul meu  – Împuşcă-l, că ne omoară pe toţi!  În final, a scos pistolul poliţistul şi a tras un foc în jos”, a relatat bărbatul, scrie Opiniatimisoarei.ro.

 

 

Tânărul din Timiş care a ucis un bărbat într-un parc din Faget şi a rănit mai multe persoane, a fost capturat, în trafic. Acesta le-a spus polițiștilor că o icoană care „i-a dat o forță inumană” l-a îndemnat să „facă rău”. Femeia atacată la Făget a murit în spital, la două zile după soțul ei.

Te-ar putea interesa și: