Evenimentul Zilei > Actualitate > Mărturie de la înjunghierea membrului clanului interlop Corduneanu: „mă alerga cu cuţitul”
Mărturie de la înjunghierea membrului clanului interlop Corduneanu: „mă alerga cu cuţitul”

Mărturie de la înjunghierea membrului clanului interlop Corduneanu: „mă alerga cu cuţitul”

Bărbatul care l-a înjunghiat pe Răzvan Hotin, unul dintre membrii clanului Corduneanu, s-a predat ieri, iar judecătorii au decis să accepte propunerea procurorilor de a-l aresta preventiv pentru cel puţin 29 de zile.

La Tribunalul Iaşi, Gheorghe Stegaru (36 de ani), cel care l-a ucis pe membrul clanului Corduneanu, a fost susţinut de familie. Potrivit jurnaliştilor de la bzi.ro, sora lui Stegaru a spus că de când Răzvan Hotin a divorţat de fiica ei, acesta îi ameninţa familia în continuu. "În ultimii patru ani ne-a terorizat în continuu. Răzvan le-a zis: vreţi să vă mierlesc pe toţi?. Era normal să mă apere (n.r. Gheorghe Stegaru), că este fratele meu", a declarat Floarea Stegaru, fosta soacră a lui Hotin.

În faţa instanţei, Stegaru a susţinut că nu a vrut să-l omoare pe Răzvan Hotin şi că doar şi-a protejat familia. Acesta a mai spus că nu s-a asuns de anchetatori şi că după crimă a fugit de frică.

"Din cauza fiicei mele, că s-au despărţit de un an şi jumătate, mă teroriza în continuu. Mă păzeam, pur şi simplu. Îmi era frică să nu mă omoare. Noi ne-am dus la un grătar şi a venit acolo şi el, pe la 7-8. Ne-a întrebat ce facem şi i-am zis: Stăm, ce să facem", a mai spus Floarea Stegaru.

Apoi, femeia povesteşte că Răzvan Hotin a început să cheme copilul. "Am luat faţa în braţe, iar ea se uita la mine, că se sperie de el. I-am spus să meargă la tatăl ei. A luat-o şi cât era el de mare, fata s-a speriat. Mi-a spus că el face legea şi că face legea la tot neamul meu. Eu stăteam lângă un copac şi el a venit spre mine. A început să dea drumul la geantă, avea o geantă de umăr, cu un spray. A scos spray-ul şi, după câteva minute, a scos cuţitul", le-a mai spus femeia celor de la BZI.

Imediat, soacra lui Hotin a strigat să sune cineva la poliţie. "El a început să alerge după mine cu cuţitul în mână, ameninţându-mă că mă omoară. Era toată lumea acolo, că eu i-am invitat la un grătar şi i-am întrebat pe toţi: De ce staţi? Ajutaţi-mă!. Au intervenit nepoţii mei, fratele meu şi l-au rugat să mă lase în pace", a mai spus femeia. Din acest moment, conflictul a degenerat, iar Hotin a fost înjunghiat.

Răzvan Hotin a fost găsit fără suflare duminică noaptea, în cartierul rezidenţial Bucium, la marginea oraşului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: