Evenimentul ZileiJustitieMărturia medicinistei din Iași, hărțuită de proful de Anatomie (III). Procurorii DNA i-au stricat cheful de sex, tocmai când studenta îi dăduse speranțe

Mărturia medicinistei din Iași, hărțuită de proful de Anatomie (III). Procurorii DNA i-au stricat cheful de sex, tocmai când studenta îi dăduse speranțe

Mărturia medicinistei din Iași, hărțuită de proful de Anatomie (III). Procurorii DNA i-au stricat cheful de sex, tocmai când studenta îi dăduse speranțe
Studenta de la Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași face ultimele dezvăluiri despre umilințele la care a fost supusă de profesorul Dumitru Păduraru.

Episodul de astăzi vizează ceea ce s-a întâmplat în biroul profesorului pe data de 26.01.2015, după ora 16.00. Maria, studenta din poveste, intra acum pentru a treia oară în biroul profesorului. Fusese chemată de acesta după o întrevedere din dimineața aceleași zile, întrevedere relatată în ediția de ieri a ziarului Evenimentul zilei. Practic, acum, Dumitru Păduraru, șeful catedrei de Anatomie, era sigur că-și va duce treaba până la capăt și va reuși să întrețină relații sexuale cu studenta.

A început cu discuții banale

După cum rămăsese învoiala de dimineață, la ora 16.00 studenta s-a prezentat în biroul profesorului amorezat. Acesta a pus-o să-și dea jos ceasul de la mână, de frică să nu fie înregistrat. I-a luat telefonul și haina și le-a pus deoparte, după care a dus-o într-o cameră alăturată. „După ce am intrat în acest birou, profesorul a închis ușa cu cheia pe dinăuntru și m-a abordat la discuții pe teme banale, diverse, ulterior spunându-mi că m-a observat încordată și a încercat astfel să mă apropie de el, în sensul de a-i deveni familiară. În timpul acestor discuții, profesorul a urmărit, din biroul în care se afla, de mai multe ori, un vehicul ce era parcat sub fereastră, spunându-mi că este unul suspect. Din această cauză a închis jaluzelele verticale, însă lumina din birou a rămas aprinsă”, a povestit Maria. În mașina suspectă din față biroului profesorului se aflau ofițerii de la Direcția Națională Anticorupție Iași (DNA). Aceștia erau pregătiți să intervină în orice moment, dacă lucrurile degenerau. Chiar dacă și-a dat seama că ar putea fi monitorizat, pur și simplu nu s-a mai putut abține. În încercarea de a o convinge, i-a promis că poate să-i rezolve promovarea a încă două examene, la disciplina Botanică și la Chimie. Și-a notat pe o foaie numele colegilor săi care susțineau acele examene.

„S-o facem aici”

Profesorul a încercat să creeze un cadru romantic. „A închis lumina și s-a uitat din nou pe fereastră la acea mașină și s-a apropiat de scaunul pe care mă aflam eu, m-a prins de mână și m-a dus în biroul unde lăsasem telefonul, geaca și ceasul de mână. În acest birou, jaluzelele erau deja închise și lumina la fel, însă a creat o lumă difuză prin aprinderea luminii din biroul alăturat și lăsarea ușii deschise între cele două birouri. Din acel moment mi-am dat seama că profesorul îmi cere să întrețină cu mine relații sexuale și imediat acesta a început să-mi mângăie sânii. În timp ce stăteam în picioare m-a prins cu ambele mâini de fund și mi-a spus: «încordează fundul», după care m-a sărutat pe gură, în timpul acesta spunându-mi că vrea să facem sex. Cred că a folosit la un moment dat expresia «s-o facem aici»”, a mai povestit studenta.

Pentru că știa că este protejată de anchetatori, dar și pentru că avea nevoie de probe, studenta pare să fi intrat în jocul profesorului. Nu a ieșit din birou, așa cum ar fi fost normal, ci a rămas acolo.

„Eu eram speriată de ceea ce mi se întâmpla, spunândui și lui asta, însă acesta m-a asigurat că nu intră nimeni în biroul său. A insistat îndelung să întrețină relații sexuale cu mine, fără a preciza la început natura acestora. Eu am continuat să spun că îmi este frică. A încercat să mă sărute din nou, iar eu am încercat să-l îndepărtez ușor, însă mi-a pus mână pe burtă și a încercat să-și coboare mână spre zona pubiană, fapt pentru care am avut o reacție de respingere. În acele condiții, s-a descheiat la șlițul pantalonilor, așa cum mai făcuse și dimineață, și-a scos penisul din pantaloni după care mi-a cerut să-i fac sex oral. I-am spus că nu pot să fac acest lucru, dar a insistat”, a relatat Maria. Mărturia medicinistei din Iași, hărțuită de proful de Anatomie (III) Procurorii DNA i-au stricat cheful de sex, tocmai când studenta îi dăduse speranțe Toate aceste refuzuri au început să-l sperie pe marele profesor. A pierdut controlul. A reacționat violent și a amenințat-o cu moartea pe Maria. Nu vroia ca cineva să le afle secretul. Apoi și-a încercat, pentru ultima dată, norocul. „Spre finalul discuției mi-a spus că sunt o persoană deosebită și că vrea să se bucure de optimismul și tinerețea mea, dar că l-am dus într- o așa stare că ar vrea să plece acasă satisfăcut. Pentru asta mi-a cerut din nou să-l las două minunte sămi stimuleze zona vaginală, dar fără să-l resping. I-am spus profesorului că intenționez să mă mut într-un apartament închiriat, iar spre finalul discuției mi-a spus că și el și-ar dori asta, pentru a mă vizita periodic, pentru a întreține relații sexuale”, a mai povestit Maria. Final de comedie Prin ultimele replici a încercat să lase ușa deschisă…. De asemenea, s-a oferit încă o dată să o învețe pe studentă detalii despre amor: „Când am ieșit din biroul său mi-a spus încă o dată că ar fi bine să mă gândesc să-l satisfac, pentru că dacă vreau să devin doctoriță trebuie să-l caut la birou în data de 16 februarie 2015, fix la ora 14.30. Mi-a spus că la această dată nu mă va mai lua pe ocolite, ci în mod direct, spunându-mi că îi voi face sex oral și că mă va învăța el mai multe, pentru că eu sunt cu adevărat o inocentă”. La scurt timp după ce fata a plecat, în biroul profesorului au descins procurorii DNA. Atunci, cu siguranță, i-a pierit cheful de sex… Studenta de la Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași face ultimele dezvăluiri despre umilințele la care a fost supusă de profesorul Dumitru Păduraru

A devenit agitat și s-a dezbrăcat

„Văzând că îl tot refuz, a mers în biroul alăturat, spunându-mi că mă lasă un minut să mă gândesc, cerându- mi să mă gândesc bine, pentru că dacă voi accepta să-i fac sex oral va avea grijă să promovez cele două examene și voi avea doar de câștigat. Totodată mi-a spus că dacă nu mă răzgândesc, sunt liberă să plec, să nu-l mai anunț, să ies pe ușă. În acel moment m-am ridicat de pe scaun, mi-am pus ceasul la mână, m-am îmbrăcat și mi-am luat telefonul după care m-am dus în ușa biroului în care se afla profesorul să-i spun că plec”, a menționat Maria.

Când a văzută că nicio strategie nu merge, că nu poate aborda situația astfel încât să ajungă la un rezultat pozitiv, profesorul a devenit foarte agitat.

„M-a rugat să mă gândesc în continuare. Am văzut că se afla într-o stare de surescitare mare, era transpirat și roșu la față, după care nu a mai rezistat și s-a dezbrăcat complet de pantaloni și chiloți, rămânând în pielea goală de la bust în jos. În continuare i-am spus că nu-i pot face sex oral, fără a motiva în vreun fel acest refuz, însă acesta mi-a spus că mă învață el cum se face. S-a apropiat de mine, mi-a pus un deget pe buze și mi-a spus să-l mușc de degetul respectiv. Și-a dat din nou pantalonii jos și mi-a cerut să-l las să-mi atingă vaginul timp de două minute pentru a-mi provoca un orgasm, dar nu am fost de acord cu asta”, s-a spovedit studenta.

A vrut s-o inițieze în „arta” amorului

Toate aceste refuzuri au început să-l sperie pe marele profesor. A pierdut controlul. A reacționat violent și a amenințat-o cu moartea pe Maria. Nu vroia ca cineva să le afle secretul. Apoi și-a încercat, pentru ultima dată, norocul.

„Spre finalul discuției mi-a spus că sunt o persoană deosebită și că vrea să se bucure de optimismul și tinerețea mea, dar că l-am dus într- o așa stare că ar vrea să plece acasă satisfăcut. Pentru asta mi-a cerut din nou să-l las două minunte sămi stimuleze zona vaginală, dar fără să-l resping. I-am spus profesorului că intenționez să mă mut într-un apartament închiriat, iar spre finalul discuției mi-a spus că și el și-ar dori asta, pentru a mă vizita periodic, pentru a întreține relații sexuale”, a mai povestit Maria.

Final de comedie

Prin ultimele replici a încercat să lase ușa deschisă…. De asemenea, s-a oferit încă o dată să o învețe pe studentă detalii despre amor: „Când am ieșit din biroul său mi-a spus încă o dată că ar fi bine să mă gândesc să-l satisfac, pentru că dacă vreau să devin doctoriță trebuie să-l caut la birou în data de 16 februarie 2015, fix la ora 14.30. Mi-a spus că la această dată nu mă va mai lua pe ocolite, ci în mod direct, spunându-mi că îi voi face sex oral și că mă va învăța el mai multe, pentru că eu sunt cu adevărat o inocentă”. La scurt timp după ce fata a plecat, în biroul profesorului au descins procurorii DNA. Atunci, cu siguranță, i-a pierit cheful de sex…


Accesează: