Evenimentul Zilei > Social > Mărţişoare pentru doamne la Botoşani
Mărţişoare pentru doamne la Botoşani

Mărţişoare pentru doamne la Botoşani

De Ziua Femeii, copiii de la Clubul Arlechin au ales să ofere un altfel de mărţişor mamelor şi doamnelor prezente la spectacolul „Iubesc Femeia”. În incinta Botşani Shopping Center, micuţii arlechini au dansat, au cântat şi au împărţit zâmbete celor prezenţi alături de Vlad Miriţă şi Mirel Manea.

A fost o săptămână magică la Botoşani. Astfel, în compania artistului Bogdan Vlădău, a manechinului internaţional Gina Chirilă, a coregrafului Flavius Alin Damean şi a designerului vestimentar Geanina Bejan, fotomodelele de la Şcoala de bune maniere şi modelling „Ellite Models” au participat la o sesiune de pregătire ( Training fashion models), desfăşurată la noua locaţie a Clubului „Arlechin” de la Botoşani Shopping Center. Tinerele aspirante la o carieră în modeling au luat lecţii de la cei cu experienţă pentru a prezenta colecţia de primăvară a Magazinului My Family.

La sfârşitul săptămânii în zona de festivităţi de la Botoşani Shopping Center micuţii de la Arlechin, familiile acestora şi câteva sute de trecători au aşteptat cu sufletul la gură prestaţiile micilor artişti, dar mai ales apariţiile lui Vlad Miriţă şi Mirel Manea. Sensibil, deschis spre socializare, încântat de Botoşani, Vlad Miriţă a prezentat spectatorilor noul album „Iubesc femeia!”, un album-poveste a unui bărbat din perioada interbelică. Artistul a lansat a XXII-a ediţie a Festivalului Naţional „Tinere Speranţe”, a făcut poze cu cei prezenţi şi a dat autografe.

Momentul muzical susţinut de Mirel Manea a depăşit aşteptările. Micile balerine de la Arlechin au urcat pe scenă şi au improvizat în jurul artistului botoşănean. Nimeni nu ar fi zis că Mirel Manea nu şi-a constituit, între timp, pe lângă orchestră, şi o trupă de micuţe balerine care să-i asigure coregrafia. Vizibil încântat de spontaneitatea dansatoarelor, trompetistului i se citea bucuria pe chip. Cele două trupe de balet coordonate de Silvia Daniliuc şi Flavius Damean au impresionat prin eleganţă şi candoare.

Tânărul Ştefan Iacob a încântat asistenţa cu o nouă piesă, iar copiii de la grădiniţele 6, 21, 20 şi 22, din dorinţa de le a dărui mamelor un cadou frumos au arătat cât talent şi mai ales voinţă au dansând pe scenă, înfrângând orice emoţii. Costume şi dansuri inedite de charleston, clasic, modern şi sportiv, muzică adecvată vârstei copiilor, veselie, emoţie, încântare. Toate au fost imortalizate de aparatele foto ale părinţilor, dar mai ales de fotografii acreditaţi Flavius Paul, Alexandra Cojocaru, Cristian Rotaru şi Amariei Răzvan, membri ai Clubului Fotografilor Botoşani (CFBT). Evenimentele s-au încheiat cu îmbrăţişări, zâmbete, felicitări, flori, muzică şi dans.

„Este binevenită colaborarea cu artiştii consacraţi. Uimitor a fost modul în care copii şi tinerii de la Clubul Arlechin i-au primit pe Vlad Miriţă, Bogdan Vlădău, Mirel Manea şi Gina Chirilă. Lumile aparent diferite ale acestora au interferat pe scena din zona de festivităţi de la Botoşani Shopping Center fără ca cineva să creadă că s-a întămplat pentru prima oară. Ne bucurăm că am avut sprijinul şi înţelegerea domnului director Mircea Câmpanu şi a echipei de conducere de la Botoşani Shopping Center ca să oferim şi anul acesta de Ziua Internaţională a Femeii un cadou mamelor şi doamnelor prezente la eveniment”, a declarat profesor Diana Damean, preşedinte Societatea Culturală „Arlechin”.

Seria de manifestări dedicate Zilei Femeii „ Mărţişoare pentru doamne” a fost realizată în parteneriat de Botoşani Shopping Center, Societatea Cultural Artistică „Arlechin” şi Asociaţia Organizatorilor de Evenimente.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.