Evenimentul Zilei > Social > Marţi, 18 februarie: Eveniment al Ambasadei Federaţiei Ruse în România
Marţi, 18 februarie: Eveniment al Ambasadei Federaţiei Ruse în România

Marţi, 18 februarie: Eveniment al Ambasadei Federaţiei Ruse în România

Ambasada Federaţiei Ruse în România cu sprijinul Parlamentul României Camera Deputaţilor împreună cu Agenţia Federală Rossotrudnicestvo şi Comunitatea Ruşilor-Lipoveni organizează marţi, 18 februarie, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, o seară comemorativă consacrată aniversării a „70 de ani de la ridicarea blocadei Leningradului”.

La ceremonia de deschidere vor participa Excelenţa Sa Ambasadorul Rusiei în România, domnul Oleg Malginov, parlamentari români, reprezentanţi ai corpului diplomatic, veterani de război, oameni de stiinţă şi cultură, studenţi şi elevi.
În cadrul acestei seri vor avea loc evenimente culturale dedicate acestor momente tragice: expoziţie de fotografii, film documentar, un concert prezentat de elevii Şcolii Ruse de pe lângă Ambasada Federaţiei Ruse la Bucureşti şi elevii ruşi lipoveni din unităţile de învăţământ din judeţul Tulcea.
Ceremonia de deschidere a serii comemorative se va desfăşura în sala „Rosetti” a Palatului Parlamentului, începând de la ora 17.00.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News