Marko Bela, citat în dosarul privatizărilor strategice

Marko Bela, citat în dosarul privatizărilor strategice

Fostul vicepremier s-a prezentat, în această dimineaţă, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), fiind citat ca martor în dosarul privatizărilor strategice.

La intrarea în sediul Parchetului instanţei supreme, Marko Bela a declarat că a fost citat ca martor în dosarul privatizărilor strategice, relatează Mediafax. Fostul vicepremier a precizat că a condus şedinţa de Guvern în care s-a luat în discuţie proiectul de act normativ privind vânzarea a 8% din acţiunile Petrom către angajaţi şi că a respins-o.

În acelaşi dosar, săptămâna trecută au fost audiaţi ca martori prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu, fostul ministrul al Finanţelor Ionuţ Popescu şi preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, fost ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

Şi fostul ministru de Interne Vasile Blaga a fost audiat, în 15 septembrie, la Parchetul instanţei supreme, în calitate de martor în legătură cu hotărârea de Guvern prin care s-a decis vânzarea a 8% din acţiunile Petrom către salariaţi.

Ne puteți urmări și pe Google News