Marius Stan, imbolnavit de fundasi

Marius Stan, imbolnavit de fundasi

Rezultatele rusinoase din ultimele etape ale echipei de fotbal Otelul Galati l-au adus in pragul disperarii pe presedintele Marius Stan.

Cu nervii la pamant, Stan s-a internat in urma cu cateva zile in spital, pentru a-si reveni. Seful gruparii de la Dunare a simtit o stare generala precara, fara a depista cauzele care i-au provocat subrezirea sanatatii. „Am ramas uluit atunci cand medicii mi-au spus ca inima a luat-o razna din cauza fotbalului. Cred ca m-am implicat afectiv prea mult in ultima vreme. Eu duc o viata de sportiv, nu exista alte cauze ale imbolnavirii mele decat rezultatele proaste obtinute de echipa in ultimul timp”, ne-a marturisit Marius Stan.

Aparatorii sunt de vina

Seful galatenilor a refuzat sa numeasca fotbalistul de la Otelul care i-a provocat cele mai mari neplaceri, generandu-i astfel cresterea tensiunii arteriale. Medicii de care Stan a fost consultat sunt mari amatori de fotbal. Acestia i-au spus, mai in gluma, mai in serios, conducatorului moldovean ca de vina sunt componentii compartimentului defensiv de la Otelul, responsabili pentru cele 32 de goluri primite in 14 etape din Liga I.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ultima victorie in deplasare, in luna iulie

Sezonul 2007-2008 pare sa fie cel mai involburat din istoria recenta a echipei de fotbal Otelul Galati. Pe 28 iulie, moldovenii invingeau, in deplasare, formatia turca Trabzonspor (scor 2-1) si se calificau in Cupa UEFA. „Sunt in al noualea cer”, declara la vremea respectiva, pentru „Evenimentul zilei”, Stan. A fost ultima victorie in deplasare a galatenilor!