Evenimentul Zilei > Politica > Marius Bodea: Solicităm retragerea titlului de cetățean de onoare al Iașiului acordat inculpatului Ion Iliescu
Marius Bodea: Solicităm retragerea titlului de cetățean de onoare al Iașiului acordat inculpatului Ion Iliescu

Marius Bodea: Solicităm retragerea titlului de cetățean de onoare al Iașiului acordat inculpatului Ion Iliescu

”Astăzi, într-un nou discurs demagogic și ipocrit, primarul Mihai Chirica ”s-a dezlănțuit” împotriva celor care au confiscat revoluția din 1989...

Este un discurs demagogic și ipocrit pentru că primarul Iașului este produsul politic al PSD, legatarul testamentar al Partidului Comunist Român. Totodată, primarul Iașului a refuzat propunerea venită din partea consilierului PNL Răzvan Timofciuc în iunie 2017 de a retrage  titlul de cetățean de onoare al Iașiului acordat lui Ion Iliescu în 2000. 

Astăzi, în timp ce domnul Chirica vorbește despre Ion Iliescu ca fiind ”inculpat cu aceeaşi faptă penală ca şi Ceauşescu”, proiectul de hotărâre inițiat de colegii mei din CL pentru retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Ion Iliescu este păstrat în sertar de către domnul Mihai Chirica. O nouă dovadă de ipocrizie a primarului!

Ieșenii trebuie să știe că aceste discursuri virulente ale primarului Chirica au rolul de a ascunde lipsa sa de performanță administativă!”