Evenimentul Zilei > Politica > Marius Alexandru Dunca, propunerea pentru Ministerul Tineretului și Sportului
Marius Alexandru Dunca, propunerea pentru Ministerul Tineretului și Sportului

Marius Alexandru Dunca, propunerea pentru Ministerul Tineretului și Sportului

Marius Alexandru Dunca va deține șefia Minsiterului Tineretului și Sportului, dacă noul cabinet va trece de votul Parlamentului.

Marius Alexandru Dunca, în vârstă de 36 de ani, este propunerea PSD pentru Ministerul Tineretului și Sportului. Născut pe 19 iulie 1980, la Brașov, Dunca este vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului. A absolvit Universitatea Transilvania – Brașov, în 2004, ca inginer mecanic, apoi a urmat studii postuniversitare în cadrul aceleiași instituții – Specializare în protecția și managementul mediului și management politic. În 2009 a devenit director coordonator la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Brașov, apoi a fost director la Diamond Cleaning Brașov, înainte de a ocupa funcția de vicepreședinte ANPC, în 2012.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: