Evenimentul Zilei > Justitie > Marian Oprişan poate afla astăzi SENTINŢA DEFINITIVĂ în „Dosarul Căprioara”
Marian Oprişan poate afla astăzi SENTINŢA DEFINITIVĂ în „Dosarul Căprioara”

Marian Oprişan poate afla astăzi SENTINŢA DEFINITIVĂ în „Dosarul Căprioara”

Marian Oprişan poate afla astăzi sentinţa definitivă în “Dosarul Căprioara”. Curtea de Apel Cluj va judeca recursul înaintat de procurorii DNA împotriva sentinţei de achitare a preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea.

Marian Oprişan a fost achitat în prima instanţă, de Tribunalul Cluj, în procesul care a început acum 9 ani. La ultimul termen, unul dintre inculpaţi a solicitat o amânare în vederea angajării unui avocat, informează Digi24.

Marian Oprişan este acuzat că a prejudiciat Ministerul Transporturilor, Givernul, dar şi Consiliul Judeţean Vrancea cu peste 8 milioane de lei. Potrivit procurorilor, o comisie de licitaţie de la Consiliul Judeţean, numită de Marian Oprişan, ar fi încredinţat lucrări de pietruire a unor drumuri comunale, în valoare de 1,9 milioane de dolari, unor firme neeligibile, cu bani acordaţi de Ministerul Transporturilor. Alte acuzaţii se referă la achiziţia corpului de clădiri de la "Căprioara" şi la sumele cheltuite pentru întreţinerea a două imobile de protocol.