Evenimentul Zilei > Politica > Marian Munteanu vrea la guvernare: Imediat după locale, voi lansa o nouă construcție politică. Vom câștiga parlamentarele din noiembrie și vom face guvernul!
Marian Munteanu vrea la guvernare: Imediat după locale, voi lansa o nouă construcție politică. Vom câștiga parlamentarele din noiembrie și vom face guvernul!

Marian Munteanu vrea la guvernare: Imediat după locale, voi lansa o nouă construcție politică. Vom câștiga parlamentarele din noiembrie și vom face guvernul!

Imediat după campania electorală a alegerilor locale, voi lansa o construcție politică care să promoveze, după parlamentarele din toamnă, un nou guvern, format din oameni de valoare, a dezvăluit fostul lider al Pieței Universității, Marian Munteanu, într-o emisiune moderată de jurnalistul Cornel Nistorescu, la B1 TV.

Munteanu a lăsat să se înțeleagă că va fi vorba despre un parteneriat cu PNL și alte forțe politice.

”Avem nevoie de un guvern nou, de un guvern viitor care să pune lucrurile pe făgașul corect. Să facă astfel încât românilor să nu le fie rușine că sunt români. Să respecte valorile noastre, identitatea noastră. Da, e vorba de o nouă construcție politică la care lucrez. Imediat după campania electorală mă voi implica într-o astfel de construcție care să ducă la atingerea acestor obiective pe care le-am menționat. Avem nevoie de oameni de valoare. Imediat după campania electorală, o să apară această inițiativă. În PNL și în alte partide există astfel de oameni de valoare și, împreună cu ei, aceste obiective pot fi atinse, chiar în noiembrie”, a precizat Marian Munteanu.