Evenimentul Zilei > Politica > Marian Munteanu susține proiectul Catedralei Mântuirii Neamului: „Cei mai numeroşi contribuabili, creştinii ortodocşi, au dreptul la un astfel de lăcaş”
Marian Munteanu susține proiectul Catedralei Mântuirii Neamului: „Cei mai numeroşi contribuabili, creştinii ortodocşi, au dreptul la un astfel de lăcaş”

Marian Munteanu susține proiectul Catedralei Mântuirii Neamului: „Cei mai numeroşi contribuabili, creştinii ortodocşi, au dreptul la un astfel de lăcaş”

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, susţine proiectul Catedralei Mântuirii Neamului, afirmând că "cei mai numeroşi contribuabili, creştinii ortodocşi, au dreptul la un astfel de lăcaş".

"Catedrala Mântuirii Neamului este un monument închinat tuturor eroilor români căzuţi în lupte de-a lungul timpului. (…) Aşa cum microbiştii au în Arena Naţională un stadion care a costat de trei ori mai mult decât Catedrala, aşa cum iubitorii de teatru au dreptul la un Teatru Naţional, renovat cu 170 de milioane de euro, aşa şi creştinii ortodocşi, cei mai numeroşi contribuabili, au dreptul la un astfel de lăcaş", a spus Munteanu, miercuri seară, la Antena 3, potrivit Agerpres.

În context, el a afirmat că nu doreşte să spună că o investiţie în sport nu ar fi utilă, însă, subliniază că toţi cetăţenii au drepturi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.