Evenimentul Zilei > Politica > MARIAN MUNTEANU, dezvăluire INCREDIBILĂ. VEZI când s-a întâlnit ultima oară cu președintele KLAUS IOHANNIS
MARIAN MUNTEANU, dezvăluire INCREDIBILĂ. VEZI când s-a întâlnit ultima oară cu președintele KLAUS IOHANNIS

MARIAN MUNTEANU, dezvăluire INCREDIBILĂ. VEZI când s-a întâlnit ultima oară cu președintele KLAUS IOHANNIS

Marian Munteanu, candidatul din partea PNL pentru primăria Capitalei a spus în direct la România TV când a discutat ultima oară cu președintele României, Klaus Iohannis.

"Am vorbit cu Iohannis în urmă cu  8-9 luni. Am avut onoarea sa fiu primit la Cotroceni. Klaus Iohannis a dorit sa ştie părerea mea cu privie la chestiuni legate de societate. Întâlnirea cred ca a durat 30 – 40 de minute. A fost pentru prima data cand am avut ocazia sa-l cunosc. Cred ca e un om în care poti avea incredere. Klaus Iohannis a ţinut să sublinieze că îl interesează situaţia din societate şi că vrea să fie mediator între stat şi societate", spune Marian Munteanu, potrivit România TV.

Totodată, Munteanu este de părere că toate acuzațiile care i s-au adus în ultima perioada reprezintă reacția celor care le este teamă că nu vor mai ajunge la bucatele de la Primăria București.
Candatul PNL declară că va câștiga alegerile pentru municipalitate și că ”sutele de milione de euro care se scurg acum nu se vor mai scurge”.