Evenimentul Zilei > Politica > Marian Munteanu, despre reacţia lui Klaus Iohannis privind candidatura sa: „I-a pus la punct pe unii”
Marian Munteanu, despre reacţia lui Klaus Iohannis privind candidatura sa: „I-a pus la punct pe unii”

Marian Munteanu, despre reacţia lui Klaus Iohannis privind candidatura sa: „I-a pus la punct pe unii”

Administrația Prezidențială a precizat că președintele Klaus Iohannis nu a propus și nu le-a impus liberalilor să intre în cursa pentru Primăria Capitalei cu Marian Munteanu. În cadrul unui interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu a declarat că Iohannis nu s-a delimitat de candidatura sa la Primăria Capitalei, pentru că nici nu avea de ce, având în vedere că nu au discutat niciodată pe acest subiect.

Citeşte şi: PRIMA reacție a lui Klaus Iohannis cu privire la candidatura lui Marian Munteanu. Președintele se DELIMITEAZĂ de decizia PNLÎntrebat cum comentează reacţia preşedintelui faţă de candidatura sa, Marian Munteanu a declarat: "Ca cineva să se distanţeze a fi trebuit să fi fost apropiat".

"Nu cred că domnul preşedinte este apropiat de vreun partid anume…Sigur că provine din rândul partidului, dar dânsul, în calitate de reprezentant al tuturor românilor şi în conformitate cu Constituţia, este un factor de mediere şi de echilibru", a mai spus candidatul PNL.

Referitor la decizia lui Klaus Iohannis de a se delimita de decizia liberalilor, Munteanu a declarat că acesta este un mod de a-i pune la punct pe cei care au speculat că s-ar afla în saptele deciziei PNL.

"Cred că dânsul nu s-a distanţat de candidatura mea, ci cred că i-a pus la punct pe unii, cu calmul şi cu reţinerea dânsului, pe care le cunoaştem, că nu a avut vreo intervenţie în evenutala mea numire sau nenumire", precizând că singura discuţie pe care a avut-o cu administraţia prezidenţială a fost în urmă cu două luni, cu consilierul prezidenţial Constantin Dudu Ionescu, pe fondul discuţiilor cu societatea civilă.